Publicitat
Cultura i Espectacles

Visites a la Seu d’Ègara per a les AFA’s

El dissabte 25 de gener, a les 11 del matí, el Museu de Terrassa ha programat visites gratuïtes a la Seu d’Ègara adreçades a les AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de Terrassa.

Les visites estan agrupades en tres grups i horaris, per edats. La primera serà una visita familiar per a petits de 3 a 5 anys, amb el títol de "Toc, toc!." La durada és d’una hora. Aquesta proposta consisteix en "un recorregut pel conjunt de les esglésies de Sant Pere de la mà d’uns personatges (titelles) que explicaran un munt de coses relacionades amb la vida a l’edat mitjana i amb les esglésies de Sant Pere." Els personatges associats amb aquesta activitat seran el pintor Miquel, la majordoma Maria i mossèn Pere.

La segona visita familiar a la Seu d’Ègara estarà orientada per a infants de 6 a 9 anys, i tindrà una durada d’una hora i trenta minuts.

Element excepcional
"La Seu d’Ègara és un element excepcional del patrimoni històric i artístic català. Apropeu-vos a conèixer les esglésies de Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria. La seva història va de l’època ibèrica fins a l’actualitat", diuen els organitzadors per explicar aquestes visites.

La darrera proposta serà una visita familiar a la Seu d’Ègara per a infants de 10 a 12 anys, que també tindrà una durada d’una hora i trenta minuts.

Aquesta activitat consisteix també en una visita a la Seu d’Ègara, a la qual s’explicarà "l’evolució històrica i arquitectònica del conjunt, destacant per exemple les restes dels edificis de la Seu Episcopal, les pintures murals altmedievals i romàniques i els retaules gòtics."

Per poder participar en alguna d’aquestes propostes cal fer una inscripció prèvia al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o bé a l’adreça electrònica museudeterrassa@terrassa.cat. Les places són limitades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top