Publicitat
Cultura i Espectacles

Visita comentada i cloenda de l’exposició “Un pessebre napolità del segle XXI” al Tèxtil

Per segon any consecutiu, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil ha exposat el "pessebre napolità del segle XXI", que el figurinista barceloní Josep Massagué ha anat construint a casa seva, al llarg de molts anys. Demà tindrà lloc l’acte de cloenda de la seva exposició, aquest any presentada en una gran taula rodona que ofereix la millor visibilitat, i amb la col·laboració d’alumnes del grau mitjà de confecció i moda de l’IES Terrassa. A les dotze del migdia, Josep Massagué farà una visita comentada a l’exposició, en què explicarà els detalles i els motius de tots els personatges i escenes. D’altra banda, el Museu Tèxtil inaugurarà dues noves exposicions temporals abans d’acabar el mes. Dijous vinent, "La sombra de la ley", amb el vestuari de la pel·lícula homònima dirigida per Dani de la Torre. I el dia 26, "Petitona meva", un conjunt d’obres de Maria Fabre, una artista en trànsit de la pintura a l’art tèxtil.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top