Publicitat
Cultura i Espectacles

Queen reviu a la Cava

Feia dues setmanes que les localitats estaven exhaurides, però encara hi havia peticions… Fins i tot a la porta d’entrada hi havia qui demanava la possibilitat d’aconseguir alguna localitat per si, casualment, hi havia alguna devolució.

Aquest èxit de públic es va fer visible tant a la porta d’entrada de la Nova Jazz Cava com una vegada dintre. Els infants van poder seure a l’espai habilitat davant l’escenari, i prèviament molts d’ells ja havien passat per la tauleta a recollir els seus globus, de molts colors. Envoltant-los, estaven els pares i les mares, tan expectants com ells mateixos, disposats a passar l’hora del vermut escoltant algunes de les llegendàries cançons d’un dels grups més fascinants de la història, Queen.

Un dels misteris de la cita era desvetllar qui i com es faria de Freddie Mercury, amb la seva veu incomparable i el seu carisma inigualable. Però no va caldre una còpia exacta, ja que la formació ha treballat el repertori amb molta fidelitat el repertori i fins i tot la veu del vocalista s’hi assemblava. Però per arribar a una audiència on predominaven nens molt petits, faltava alguna cosa més… Aquest paper recau en Lara Villodres, el primer personatge que l’audiència veu arribar dalt l’escenari, amb els seus cabells de tubs de colors i la seva faldilla feta de hula-hoops.

Ella va ser l’encarregada de presentar al grup, situant-lo dins l’escena britànica del glam-rock i subratllant com la figura de Freddie Mercury ha estat associada a Catalunya, gràcies a la cançó "Barcelona" que va interpretar al costat de Montserrat Caballé als Jocs Olímpics de 1992, a la capital catalana.

Grans èxits
La fastuositat de Queen va ser una de les fonts d’inspiració d’un repertori que no va descuidar molts dels gran èxits de la formació, peces com "I EWant it All", "Radio Gaga", "Bohemian Rapsody", "We Will Rock You", "We Are The Champions" i "Don’t Stop Me Now" (repetida als bisos.)

Per animar la concurrència, la seva participació i fins i tot els seus balls, es van demanar voluntaris en alguns moments del concert; un d’ells complia anys, i tota la sala li va cantar el "Cumpleaños Feliz"… La seva mare no va poder reprimir les llàgrimes.

Un altre dels moments més emotius del concert va ser quan Lara Villodres va demanar un minut de silenci en record de la dona assassinada per la seva exparella tot just la nit anterior. A la sala es va fer un silenci aclaparador fins al punt d’arribar a contagiar als nadons presents a la sala.

Després, la vida i la música van continuar, in crescendo, amb els pares i mares disfrutant de valent en un concert intergeneracional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top