Publicitat
Cultura i Espectacles

Hollywood s’autoparodia

Aquesta setmana només s’han estrenat dues pel·lícules, “La última gran estafa” i “Mi amigo pony”. També han tornat a la cartellera uns quants títols infantils que únicament es projectaran un dia.

“La última gran estafa” (“The comeback trail”), de George Gallo, és el “remake” d’una pel·lícula dels anys 80 que no consta que s’hagi estrenat mai aquí (ni gairebé enlloc). Es tracta d’un d’aquests títols de “cinema dins del cinema” però en clau paròdica, satírica i amb molt d’humor negre ja que el protagonista és un productor arruïnat i endeutat que vol provocar la mort del protagonista del seu nou film durant el rodatge per tal de cobrar l’assegurança. Tanmateix, l’actor resulta tenir més vides que els gats. Robert de Niro, Tommy Lee Jones i Morgan Freeman aconsegueixen amb el seu talent que una bestiesa com aquesta sigui molt divertida de veure. A més, el guió -i sobretot els diàlegs de Morgan Freeman- està farcit de referències i homenatges a pel·lícules famoses de tots els temps. A banda dels tres actors esmentats més amunt, també hi surten Zach Braff, Emile Hirsch i Kate Katzman. La curiositat és que té escenes addicionals entremig dels crèdits finals. No marxin abans d’hora! (Catalunya VOSE i doblada i Cinesa).

“Mi amigo pony”, de Nicolas Vanier, és una pel·lícula del gènere de “nens i animals” inspirada en la sèrie televisiva francesa dels anys seixanta “Poly”. Està protagonitzada per una nena que vol salvar un poni maltractat. Elisa de Lambert i François Cluzet són els intèrprets principals d’un film que a França es veu que ha tingut molt d’èxit malgrat que les crítiques no han estat gaire entusiastes. (Cinesa).

D’altra banda, Cinesa recupera diverses pel·lícules de dibuixos animats adreçades als més menuts que en el seu moment van ser un èxit: “Hotel Transilvania” (divendres), “Hotel Transilvania 2” (dissabte), “Hotel Transilvania 3” (diumenge), “Los Pitufos: la aldea escondida” (dilluns) i “Lluvia de albóndigas” (dimarts).

Continuen en cartell: “El padre” (Catalunya, VOSC i doblada), “Wonder Woman 1984” (Cinesa), “I am woman” (Cinesa, en català i castellà), “Saint Maud” (Cinesa), “Trolls 2” (Cinesa), “Els Croods: una nova era” (Cinesa, en català i castellà), “El verano que vivimos” (Cinesa), “Otra vuelta de tuerca” (Cinesa), “En guerra con mi abuelo” (Cinesa), “Foto de familia” (Cinesa), “Hasta el cielo” (Cinesa) i “Pica Pica Musical” (Cinesa).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top