Publicitat
Cultura i Espectacles

Dansa, música clàssica i moderna

Actuacions dels Ballet Contemporani de Catalunya, duet de sopranos i Miquel Abras

Publicitat

Cap de setmana amb moltes propostes. La programació de Terrassa Música Clàssica de l’Auditori fa doblet. El dissabte acollirà la representació de «Xoc anti-tempo», espectacle de dansa amb música en viu a càrrec del Ballet Contemporani de Catalunya i del Quartet Ad libitum. . Cinc ballarins i quatre músics fan un homenatge a la dansa, posant de manifest en una única peça l’evolució d’aquest art al llarg de la seva història,començant pel clàssic més pur fins a la “dansa teatre”, creuant les eres del neoclàssic, del modern i el contemporani, i remarcant avui la seva actual convivència, fet que reflecteix en la nostra societat la reivindicació constant cap a l’acceptació plena de la diversitat i la llibertat d’expressió. La cita és a les 20 hores de la tarda.

En la mateixa temporada i espai, el diumenge arribarà el concert “L’Andalousie au coeur”, una recuperació del repertori de cançons en castellà de Pauline Viardot-García (1821-1910) amb motiu del II Centenari del seu naixement amb l’actuació de Natalia Labourdette, soprano; Helena Ressurreiçao, mezzosoprano; i Francisco Soriano, piano. Tindrà lloc a les 18 h. Per altra banda, la temporada de Música Moderna a la Nova Jazz Cava presentarà, aquest diumenge, a les 20 hores, el concert de Miquel Abras, el cantant empordanès que ha sorprès amb el seu 11è llançament discogràfic que porta com a nom “La Felicitat també Plora”. En exposicions, es pot visitar “Bombolles” de Joan Marsal al Centre Cultural, “The Sacred ant the Real” de Gemma Miralda a la sala Muncunill i “Bosc endins” d’ Anna Clariana als Amics de les Arts, entre d’altres que també figuren a les sales d’art.

Publicitat
Dansa, música clàssica i moderna
To Top