Publicitat
Cultura i Espectacles

Premi de fotografia a Mireia Comas

El premi és per la seva sèrie “Atrapats” sobre la vida de joves migrants

Una de les fotografies de Mireia Comas de la sèrie premiada

Mireia Comas, fotògrafa i fotoperiodista terrassenca, ha rebut una menció honorífica al 16è concurs internacional Julia Margaret Cameron Award per a dones fotògrafes, en la categoria documental i reportatges. La sèrie premiada forma part del reportatge ATRAPATS sobre la vida diària d’un grup de joves migrants amb situació irregular que viuen a Terrassa.

Al concurs es van rebre 3.245 projectes d’aquests països: Alemanya, Aràbia Saudita, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Camerun, Canadà, Costa Rica, Croàcia, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Grècia, Islàndia, Irlanda, Israel , Itàlia, Japó, Letònia, Luxemburg, Mèxic, Namíbia, Nova Zelanda, Països Baixos, Perú, Polinèsia Francesa, Polònia, Portugal, Puerto Rico, Regne Unit, República Txeca, Romania, Rússia, Singapur, Suècia, Suïssa, Taiwan, Tailàndia, Turquia, Ucraïna, Veneçuela, Xina, Xipre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top