Publicitat
Cultura i Espectacles

El Museu de Terrassa prorroga l’exposició «Després de la mort»

La mostra es podrà visitar fins al 24 de desembre

Una imatge promocional de l'exposició
Publicitat

Des de la seva obertura el 28 d’octubre de 2020, l’exposició temporal de llarga durada «Després de la mort. La col·lecció del Museu de Terrassa» ubicada al Castell Cartoixa de Vallparadís ha rebut un total de 4.600 visitants i 62 persones més han participat de les visites o tallers organitzats com a activitats complementàries a l’exposició.

Davant d’aquestes bones xifres de visitants, que tot i les restriccions de mobilitat o aforament derivades de la pandèmia, s’han interessat per l’exposició, el Museu de Terrassa ha decidit prorrogar-la fins al proper 24 de desembre. A més, i atès que el Castell Cartoixa ampliarà els seus dies d’obertura i no tancarà durant els mesos de juliol i agost, les persones que visitin la ciutat durant l’estiu també tindran l’oportunitat de conèixer aquesta mostra que presenta un itinerari amb la recreació de diverses sepultures que permeten visualitzar les tradicions i els costums funeraris i un espai didàctic on les famílies trobaran diferents propostes per parlar sobre la temàtica de la mort.

Per complementar les activitats organitzades al voltant de l’exposició, en els propers mesos, el Museu de Terrassa presentarà un cicle de xerrades vinculades a la mostra i que aniran a càrrec de diferents especialistes en la matèria.

Per altra banda, durant els mesos d’estiu, el Museu de Terrassa impulsa el cicle Passa l’Estiu al Museu. Un seguit de tallers adreçats a infants d’entre 4 i 12 anys. Aquest any, el centre d’interès girarà entorn a la temàtica «Terrassa, molt per descobrir» amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial de la ciutat, principalment en tres àmbits: els castells, el cinema i la Seu d’Ègara. Tres elements que caracteritzen i singularitzen la ciutat de Terrassa i la fan única al món.

Amb la realització d’aquests tallers, el Museu de Terrassa vol apropar els més joves al ric patrimoni material i immaterial existent a la ciutat. Així, durant els mesos de juny i juliol, s’ofereixen tres tallers:

Del 28 de juny al 3 de juliol · Terrassa, ciutat de cultura popular

Del 6 al 9 de juliol · Terrassa, ciutat creativa

Del 12 al 16 de juliol · Terrassa, un tresor mil·lenari

Les activitats es realitzen en horari de 9 a 14 h, a la Casa Alegre de Sagrera tot i que també s’han previst algunes sortides fora d’aquest espai. Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 11 de juny a la següent adreça electrònica

museudeterrassa@terrassa.cat . Per a més Informació: www.terrassa.cat/ca/tallers-infantils .

Publicitat
El Museu de Terrassa prorroga l’exposició «Després de la mort»
To Top