Publicitat
Cultura i Espectacles

El Parc de Sant Jordi acull la darrera sessió matinal del 40 Festival Jazz Terrassa

Canvi d’ubicació del darrer concert de jazz a l’aire lliure

L'emblemàtica Masia Freixa
Publicitat

L’edició 2021 del Festival Jazz Terrassa (FJT) ha decidit canviar la ubicació de la última sessió matinal a l’aire lliure que es farà diumenge, 13 de juny.  En principi s’havia previst que seria al pati de la Nova Jazz cava Terrassa i ara serà al Parc de SantJordi. 

L’oferta és un doble concert a l’entorn de la Masia Freixa. L’emblemàtic emplaçament modernista acull en el seu espai exterior un concert de jazz orquestral amb dues de les big bands joves més destacades del panorama acadèmic català. Obrirà la sessió a les 12 h del migdia la Fredi’s Jazz Band  de l’Escola de Música Frederic Mompou de Matadepera, sota la direcció del músic vilafranquí Enric Alegre.  A partir de les 13h serà el torn de la Young Effervescence BB del Taller de Músics de Barcelona –ESEM dirigida pel també saxofonista Ramon Cardo.

El canvi d’ubicació respon a la voluntat d’oferir una de les darreres actuacions de la present edició, en un escenari popular i de ciutat. Amb les entrades ja exhaurides, el control d’accés dels espectadors tindrà lloc per la Plaça Freixa i Argemí a les 11.30h amb els protocols de seguretat i aforaments vigents actualment.

Publicitat
To Top