Publicitat
Cultura i Espectacles

Sinergia musical entre dos països

El concert “Himnos a la noche” és una oda a la música clàssica

La soprano polonesa Urszula Bardlowska

Egarencs i egarenques podran gaudir aquest vespre d’una mostra de música clàssica transversal que balla entre dos països, Espanya i Polònia. El duet de la soprano polonesa Urszula Bardlowska i el pianista espanyol Francisco Soriano brillarà a les 20:30 hores al Pati de la Casa Alegre de Sagrera amb el concert “Himnos a la noche”. Ambdós artistes recordaran els temes més nostàlgics i melòdics de tota una trajectòria d’una dècada de treball conjunt.

Tant Bardlowska com Soriano s’enfoquen en el lied i la cançó de concert, tractant de distingir les seves actuacions a través d’atractives propostes programàtiques. La seva tasca de difusió de la música dels seus respectius països els ha valgut la consideració d’autèntics ambaixadors culturals davant institucions com Patrimoni Nacional, Institut Polonès de Cultura, Ambaixada de la república de Polònia o l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Dins del Cicle Sons del Temps
La proposta s’emmarca dins del XIV Cicle Sons del Temps, projecte inclòs dins del Fem Estiu, conjunt d’esdeveniments culturals que organitza l’Ajuntament de Terrassa durant l’estiu. “Himnos a la noche” compta amb l’organització de Terrassa Música Clàssica. L’entrada té un cost de sis euros i les places són limitades, per això es recomana adquirir-la anticipadament a la web www.entrapolis.com.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top