Publicitat
Cultura i Espectacles

Mirada artística sobre la ciutat i l’ésser humà

Carme Aliaga inaugura exposició a Espai G d’Art

Una de les noves obres de Carme Aliaga

L’art surt al carrer el diumenge per donar visibilitat que és viu. Serà per un dia. Durant l’any hi espais plens d’obra artística que també es poden visitar. La galeria Espai G d’Art inaugura aquest dissabte una exposició de Carme Aliaga que porta per títol “Habitant la incertesa” i que es podrà veure fins al 25 de novembre. Aliaga presenta obra a partir d’una reflexió sobre la fragilitat que tenim en tot o gairebé tot.

Considera que la ciutat i l’ésser humà estan en construcció permanent i que la pandèmia ens ha recordat com les nostres relacions amb el món i amb els altres podria penjar d’un fil. L’artista subratlla que li fascina “el moviment de la llum i l’efecte que té sobre les arquitectures, els jocs i diàlegs que genera, els buits que crea”. Aliaga ho interpreta com “unes cartografies efímeres que es van dibuixant i esborrant alhora” i que “evidencien de quina manera es transformen els nostres espais habitats fins a fer desaparèixer en l’oblit configuracions anteriors. Tot per convidar a mirar el lloc que habitem des de noves perspectives”.

La nova obra de Carme Aliaga (Terrassa, 1971) s’emmarca dins la recerca d’un llenguatge que explora la poètica del pas del temps i els processos de la memòria, èpoques, llocs i gent. L’artista és una de les creadores que presenta obra a l’Espai G D’Art, situat al carrer de la Palla i una de les poques galeries d’art que encara resten obertes a la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mirada artística sobre la ciutat i l’ésser humà
To Top