Cultura i Espectacles

Víctor de Diego presenta quartet a la Cava

La formació actuarà divendres

El nou quartet liderat per Victor de Diego

De la programació de la Nova Jazz Cava per la recta final de setmana cal destacar el concert del saxofonista basc resident a Barcelona,Víctor de Diego, que presentarà aquest divendres el seu nou quartet, en el qual figuren experimentats músics de l’escena estatal. Són Jaume Llombart, a la guitarra, Marc Cuevas, al contrabaix i Carlos Falanga, a la bateria.

En el passat ja hi han col·laborat en moltes ocasions i en diversos projectes. Ara es retroben novament en un quartet en el qual l’experiència es percep com un element essencial en la música del grup que aborda temes propis i també tradicionals de la música de jazz per explorar les interminables vies d’expressió que ofereix el gènere.

Publicitat

El dissabte hi havia la presentació del nou treball del contrabaixista terrassenc Xavier Castillo, però una lesió física ha provocat l’ajornament, Hi seran, però els músics que l’acompanyaven com Christos Yerolatsitis, pianista, teclista i compositor de jazz xipriota i el reconegut baterista barceloní Joan Casares. Si sumarà el mestre Horacio Fumero al contrabaix.

Christos és un músic de jazz molt celebrat en festivals internacionals. Sobresurt del seu treball, el seu interès per diversos gèneres i perquè fa que la seva música sigui molt diversa i flexible per anar en diferents direccions. Abans que tot això passi hi haurà la “jam session” d’avui, dijous, que tindrà com a protagonista a Geni Barry, al vibràfon, amb Jaume Vilaseca, al piano, Jordi Gaspar, al contrabaix, i Ramon Àngel Rey, a la bateria.

Publicitat
Víctor de Diego presenta quartet a la Cava
To Top