Publicitat
Cultura i Espectacles

22 espais per tocar música al carrer

L’Ajuntament vol promocionar la creativitat musical

Una actuació musical al carrer

La regidoria de Cultura vol portar la música al carrer. Ho farà a través d’una acció que senyalitzarà 22 espais urbans i que els destinarà als artistes perquè puguin oferir un tast del seu treball a la ciutadania. Així ho va anunciar ahir la titular del departament, Rosa Boladeras, després de la roda de premsa de les novetats de la Cavalcada de Reis.

El nou programa de promoció i difusió musical tindrà un calendari d’actuacions i espais que s’aniran adjudicant. En la gestió participarà la Casa de la Música. La iniciativa, de consolidar-se seria una novetat. Fins ara, s’han fet accions d’aquest estil però gairebé emmarcades en grans esdeveniments, com la Festa Major, la Fira Modernista i el Festival de Jazz.

Precisament, en l’última edició del festival, que va tenir lloc la primavera passada (maig i juny) es varen fer concerts en diversos espais de Terrassa per promocionar el festival i el jazz i també perquè coincidia amb el 40è aniversari. 

La nova acció de la regidoria segueix la línia de posar la cultura en el centre de les accions, donant suport a la creativitat i a la producció, i aconseguir que hi hagi activitat a barris i districtes. I amb tot es dóna prioritat també a les propostes “Gas” que volen dir gènere, accessibilitat i sostenibilitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
22 espais per tocar música al carrer
To Top