Publicitat
Cultura i Espectacles

Jazz amb Vallribera i Farràs, i blues amb Paul San Martin

Els concerts tindràn lloc el divendres i dissabte

El trompetista Josep Maria Farràs

La programació estable a la Nova Jazz Cava continua amb bon ritme. Per avui, divendres, a les 22 h, proposa un concert liderat per Manuel Vallribera, en el marc del seu projecte “Open Jazz”, iniciat fa uns anys. Juntament amb Larry Walters i Oriol Cot, conformen una nova experiència, unint piano, orgue i bateria. Tot plegat sobre la seva extensa experiència “eclèctica” i emprant sempre un llenguatge “jazzístic”, reinterpreten peces de diversa procedència i època. Al trio se sumarà el reconegut músic terrassenc Josep Maria Farràs, a la trompeta.

Nascut a Gelida, Manuel Vallribera suma talents. A més de pianista, és compositor, docent, gestor i promotor de sales i festivals. Com a compositor ha creat obres de jazz, música pop/rock i algunes cançons infantils i ha fet adaptacions i arranjaments de composicions d’altres autors. També ha fet obres per formacions corals i polifòniques i ha promogut la recuperació del Festival de Jazz de la Costa Brava.

Primera visita a Terrassa
Un dia després, el dissabte, hi haurà el concert del duet Paul San Martin (piano i veu) & Iker Piris (guitarra i veu). San Martin forma part d’un elenc de músics de gran formació que coneixen la transcendència de la música negra en general i el blues en particular. Per aquest concert que els porta per primera vegada a la Nova Jazz Cava, Paul San Martin s’uneix al seu col.lega Iker Piris, guitarrista procedent també del nord. Líder de la banda The Romanticos amb la que el de Tolosa edita tres àlbums majoritàriament de material propi, el 2019 veu la llum amb El Toro Records “Electra” amb Iker Piris & his Dual Electras, la seva actual formació amb músics francesos. Junts comparteixen una gran experiència i l’amor pel blues (Chicago, Nova Orleans, West Coast…), executat amb la mestria i la maduresa de dos artistes que son referent per molts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jazz amb Vallribera i Farràs, i blues amb Paul San Martin
To Top