Publicitat
Cultura i Espectacles

Espurnes de cultura

La nova programació del cicle cultural ple de música, màgia i teatre #FemSala, d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, arriba la setmana vinent a l’escena terrassenca amb 7 espectacles professionals en petit format. La temporada s’estrenarà el pròxim 14 de gener i encabirà actuacions fins al 20 de març

Joan Vàzquez & The Feeling Good Swing Trio

La temporada més fresca del cicle #FemSala, impulsat per l’entitat cultural Amics de les Arts i Joventuts Musicals, ja ha sortit del forn per debutar al 2022 als escenaris de Terrassa. Les actuacions s’enfocaran en la música, el teatre, la màgia, les titelles i els recitals, i tindran totes un preu de 15 euros, i de 13 amb entrada anticipada. La Sala Joaquim Cardellach, al carrer del Teatre, 2, serà l’epicentre de les funcions, menys del primer concert que inaugurarà el cicle, que es durà a terme a la Nova Jazz Cava. Gener es farcirà de concerts: La primera actuació serà divendres 14 de gener a les 22 hores, a càrrec de Joan Vàzquez & The Feeling Good Swing Trio. L’estrella i reconegut actor i cantant, Joan Vàzquez, es posarà al paper de crooner sensual per iniciarà amb el primer espectacle la gira “Feeling Good”, en honor al seu últim disc, ple de swing. L’artista interpretarà en directe particulars versions d’estàndards de jazz i swing, amb anglès o adaptant-les al català.

La segona actuació del #FemSala és el 15 de gener a les 21 hores, a càrrec de The Feliuettes, grup format per 3 noies – Laia Alsina, Laura Pau i Maria Cirici- que canten versions de forma teatral i divertida. L’espectacle “Ja us he reconegut!” proposa un recorregut per les cançons més representatives de Núria Feliu, en format concert teatralitzat. Diferents situacions i personatges, molt d’humor i també moments per a homenatjar la figura de Feliu a través de les seves cançons que tothom coneix, però interpretades i arranjades a tres veus.

L’últim espectacle del gener serà el concert “Espurnes daurades” amb l’egarenca saxofonista Estel Vivó com a estrella. Directora de la Banda de Matadepera, Vivó ha obtingut el primer Premi als XV Premis d’interpretació Musical de Girona, al concurs de Girona Isaac Albeniz, els Podiums Musicals de Sant Joan de Vilatorrada, el Premi de Musica ciutat de Mataró i el Premi extraordinari del conservatori de Terrassa, entre d’altres. El concert també comptarà amb el pianista Blai Mañer, i interpretarà el Concert per saxo i orquestra de Henri Tomas, el segon moviment Sonata per saxo i piano de William Albright, Fuckin’ A! de Matthias Krüger i Aria per saxo i piano d’Eugène Bozza. La trobada oferirà un pessic musical clàssic el 29 de gener, a les 21 hores.

Quasi opera

Ja al febrer, la companyia Illuminati interpretarà “Quasi opera”, un espectacle de teatre i música que pretén, a través de l’humor, fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical i cançó Napolitana, que caracteritzen el repertori de la corda de Tenor, probablement el tipus de veu més conegut entre el gran públic, gràcies als recordats concerts dels anys 90 dels tres tenors. L’espectacle es representarà el 12 de febrer a les 21 hores.

La màgia arribarà al març al #FemSala amb l’espectacle “Màgia i Comèdia als Amics de les Arts”, del mag Gerard Borrell, el 5 de març a les 21 hores. Serà un espectacle còmic i molt gamberro, en el que Borrell demostrarà el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia. “Kumulunimbu” és la funció de titelles que arribarà el 19 de març a les 18.30 hores i explicarà la història d’amistat entre una nena i un núvol, parlant sobre valentia, injustícia, migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. L’últim espectacle programat és Cicle Lied Cançoner, un concert clàssic amb lletra de Feliu Formosa, música de Joan Manau Valor i amb Jorge Juan Morata com a tenor, que interpretarà “Cançoner”, el cicle de 20 poemes publicat a “Darrera el vidre”, la poesia de Feliu Formosa del 1972 al 2002. Tindrà lloc el 20 de març a les 18 hores.

Setè aniversari de Fem Sal

Els cicles de #Fem Sala van néixer el 2015 de la mà del Grup de Teatre d’Amics de les Arts. L’entitat va decidir obrir la sala d’actes de la que disposaven, la Sala Joaquim Cardellach, al cor de la ciutat, amb la finalitat de proporcionar al públic de Terrassa una programació estable i de qualitat, centrada especialment en les arts escèniques (teatre, música, recitals, dansa, poesia i circ), però també oberta a conferències i exposicions. Des de llavors, Terrassa ja porta set anys gaudint del #FemSala amb il•lusió Estel Vivó, és de Terrassa, directora Banda Matadepera; i foto Joan Vàzquez & The Feeling Good Swing Trio

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top