Publicitat
Cultura i Espectacles

Eduard Biosca diserta sobre “L’eminència humana”

L’actor de Terrassa farà tres funcions del seu monòleg” a La Coral

Eduard Biosca en el personatge del Sr. Bohigues

L’actor terrassenc Eduard Biosca, exmembre de Pocaconya i conegut popularment com el Sr. Bohigues, representarà demà, 12 de gener, el seu monòleg “L’eminència humana” a La Coral dels amics de Prodis (c/del Pantà,57), a les 20.30 hores. Serà la primera de les tres funcions que farà aquest gener en el mateix espai. Biosca farà noves sessions els dies 19 i 26 de gener a la mateixa hora. El preu de l’espectacle és de 10 euros i s’ha de fer reserva prèvia a: senyor@bohigues.cat.

En aquest espectacle, Biosca en el personatge del Sr. Bohigues parteix de la base que “el món és una merda i l’ésser humà és idiota”. Una frase que, segons explica, resumia la manera de pensar dels clients del seu bar, enllaçant amb el personatge que va crear a l’espectacle “El pensador de barra lliure”. Biosca afegeix que ell “pessimista com sóc, sempre m’hi afegia. Fins que un dia vaig decidir defensar la meva espècie…”.

A partir del mes de febrer, l’humorista pujarà al Teatre Poliorama de Barcelona per interpretar “El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no, al teatre”. Les sessions són els 13, 10 i 27 de febrer i els dies 6 i 13 de març.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Eduard Biosca diserta sobre “L’eminència humana”
To Top