Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez copresentarà “Eufòria”, el nou concurs musical de TV3

Miki Núñez Marta Torné presentadors Eufòria TV3

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings

Miki Núñez i Marta Torné / TV3

El cantant terrassenc Miki Núñez i la presentadora barcelonina Marta Torné seran els encarregats de conduir “Eufòria”, el nou talent show musical de TV3 que buscarà les millors veus anònimes de Catalunya. Així ho ha donat a conèixer aquest dimecres la televisió catalana, que defineix Núñez i Torné com “una parella plena d’energia, talent i simpatia”.

L’egarenc ha aparegut ja a diversos programes de la cadena i va presentar el talent show musical difós a les xarxes socials “Cover”. Ara estarà al capdavant d’aquest nou projecte amb què TV3 recupera l’entreteniment familiar de gran format.

El càsting

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings d'”Eufòria”. L’equip que els va valorar, format, entre d’altres professionals, pel director del programa, Tono Hernàndez, i el director musical, Daniel Anglès, buscava solistes, però que també sàpiguen treballar en equip i acompanyar amb les seves veus d’altres solistes. En definitiva, artistes amb talent musical que, alhora, entenguin la música com una feina d’equip.

Els candidats que van superar aquesta primera fase assistiran a una segona audició els dies 14, 15 i 16 de gener, en una segona fase de la qual sortiran els quinze cantants definitius que hauran d’enfrontar-se i de col·laborar entre ells “en una competició que els pot canviar el destí”.

TV3 explica que el programa també serà una gran aposta digital a les xarxes socials com ara Instagram, Twitch o TikTok, que publicaran continguts exclusius i que buscaran la complicitat i la interacció dels seguidors del programa.

“Eufòria” és una producció associada de TV3 amb Veranda. La cadena catalana informe que es podrà veure aviat però no fixa encara data d’estrena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top