Publicitat
Cultura i Espectacles

El cantant de Terrassa Miki Núñez a “Tu cara me suena”

L’actor i humorista David Fernández va imitar a Miki Núñez al concurs de cant de caire humorístic

El cantant de Terrassa Miki Núñez i l'actor i humorista David Fernández a "Tu cara me suena"

El cantant terrassenc Miki Núñez, conegut per participar a l’edició 2018 d’Operación Triunfo, ha fet una aparició estelar a “Tu cara me suena” d’Antena 3 aquest passat divendres a la nit. El programa, de caire humorístic i que ha retornat amb la novena edició després de les vacances nadalenques, està basat en un concurs on diverses personalitats famoses es caracteritzen com a cantants i interpreten cançons del mateix enfront d’un jurat.

En aquest cas ha estat el torn de l’actor i humorista David Fernández, que ha imitat a Miki Núñez amb la cançó “Me vale”, guanyant-se bones crítiques del jurat. Enmig de l’actuació, el cantant terrassenc ha fet una aparició a l’escenari i ha cantant a dúo amb Fernández, ambdós vestits amb la mateixa roba i despertant aplaudiments i crits d’ànim del públic al plató.

L’actuació ha format part de la Gala 8 de “Tu cara me suena 9”. Aquí es pot veure el vídeo de l’actuació.

Miki Núñez i David Fernández al programa “Tu cara me suena”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top