Publicitat
Cultura i Espectacles

VÍDEO | “10 minutos” amb Miki Muñez

El cantant terrassenc llança un nou tema inspirat en la sèrie “Sex Education”

El cantant Miki Nuñez

Miki Núñez ha presentat la seva nova cançó “10 Minutos“, un tema pop, divertit, amb una tornada potent i moltes frases enganxoses que són una picada d’ullet a diverses generacions. A “10 minutos” parla de trencar l’estigma que el “noi maco” que a simple vista sembla que ho té tot, sempre aconsegueix el que vol a la primera. El videoclip es pot veure a Youtube.

Sobre la nova cançó,  en Miki diu que: “vam composar aquest tema amb una idea específica pel que fa a la realització del videoclip, volíem que estigués ambientat en una universitat i ens inspiràrem en l’estètica de la sèrie “Sex Education’ i les pel·lícules “High School Musical” i “Grease”. Al videoclip veiem el típic noi popular que s’enamora de la noia nova, sempre ha aconseguit el que vol, però ve ella i li demostra el contrari”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top