Publicitat
Cultura i Espectacles

Nits de gospel, jazz i flamenc a la Nova Jazz Cava

El palau del jazz a Terrassa acollirà de dijous a dissabte Anestesia Band, Erwyn Seerutton i Albert Marquès Trio Feat. Marc Miralta

Erwyn Seerutton, artista musical que presenta aquest divendres "Black Roots" a la Nova Jazz Cava de Terrassa

La Nova Jazz Cava, el palau del jazz per excel·lència de la nostra ciutat, acollirà des de dijous fins dissabte tres concerts que prometen deixar els terrassencs amb els sentiments a flor de pell i el ritme al cos. La setmana encetarà amb Anestesia Band, el grup d’artistes joves que obriran la Jam Session dijous a les 21 hores, amb entrada a 3 euros. Els integrants són Roger Félez, guitarrista, Pablo Calomardo, pianista, Pau Reig, al capdavant del baix elèctric, i Manuel Sánchez, al bateria.

Divendres, la cita és amb l’artista gospel i jazz Erwyn Seerutton, que presentarà a les 22 hores “Black Roots”, un repertori molt personal que amalgama i integra elements tradicionals i moderns, el mestissatge i la diversitat.Natural d’ Illa Maurici i d’origen crioll, Seerutton és un reconegut cantant, guitarrista, compositor i director musical, amb una llarga trajectòria professional. Per les seves arrels mestisses, Erwyn recrea els grans temes de jazz, espirituals i composicions originals cantades en anglès i crioll. A l’escenari l’acompanyaran Federico Mazzanti, al capdavant dels teclats, Manuel Krapovickas, al contrabaix, i Nicolas Correa, bateria. El preu d’entrada és de 12 euros.

Dissabte és el torn del jazz-flamenc: Albert Marquès Trio Feat. Marc Miralta brillaran a l’escenari de la Cava a les 22 hores. Els integrants són Albert Marquès, pianista, Manel Fortià, al contrabaix, i Marc Miralta a la bateria i cajón. A banda de pianista, Marquès és compositor i activista polític. Integrat a l’escena novaiorquesa, el seu és discurs musical allunyat dels estereotips del jazz llatí. Actualment és el director musical del Institut d’Educació Col·laborativa de Nova York, una escola pública progressiva de secundària al centre de Manhattan, i està immers en la campanya a favor de l’alliberament del pres en règim d’aïllament des de fa 28 anys a la Penitenciària de l’Estat d’Ohio, el poeta, escriptor i activista de Cleveland Keith LaMar. El preu d’entrada és de 15 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top