Publicitat
Cultura i Espectacles

El saxofonista Lluc Casares estrena àlbum a la Nova Jazz Cava

El concert serà dijous a la Nova Jazz Cava

El saxofonista Lluc Casares

La programació de la Nova Jazz Cava de Terrassa d’aquesta setmana està d’estrena perquè acull, aquest divendres, la presentació del nou disc del saxofonista Lluc Casares. Es tracta de “Sextep”, el tercer treball discogràfic amb nom propi que recull l’experiència viscuda a Nova York durant dos anys. Casares estarà acompanyat per músics i amics de sempre: Pol Olmedes, a la trompeta, Rita Payés, al trombó, Irene Reig, al saxo alt, Pau Sala, al contrabaix i Joan Casares, a la bateria.

Les propostes es completen amb la Jam session del dijous amb el pianista Oriol López amb el seu projecte “Calle Funk Train”, liderant un quartet amb Ivette Santamari, a la veu, Miki Santamaria, al baix elèctric i Òscar Jorba, a la bateria. I, finalment, el dissabte hi haurà MujazzT amb un quintet encapçalat per Gemma Plans. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El saxofonista Lluc Casares estrena àlbum a la Nova Jazz Cava
To Top