Publicitat
Cultura i Espectacles

Anar al teatre té premi

Cartell promocional de l’obra “Ovelles” , que es podrà veure el 22 d’abril

La Factoria Cultural (LaFACT) celebra el Dia Mundial del Teatre, aquest diumenge, amb una campanya del  25% de descompte en el preu de les localitats de les obres de teatre d’aquesta primavera: “Romeo y Julieta”, “Ovelles”, “El llibre màgic” i “Antoine, el musical” i pel teatre de la Festa Major, “El gran comediant”, amb un 3% de descompte. Les entrades es poden adquirir a través del web lafactcultural.cat amb el codi de descompte DIAMUNDIAL22. Aquest descompte serà vàlid durant les 24 hores del diumenge. Amb aquesta iniciativa, LaFACT vol premiar al públic, commemorar la festa i incentivar l’assistència al teatre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Anar al teatre té premi
To Top