Publicitat
Cultura i Espectacles

Netflix estrena “Los herederos de la tierra”, rodada a Terrassa

La sèrie, basada en la novel·la homònima d’Idelfons Falcones, va ser rodada en part a la Seu d’Ègara

Fotograma de la sèrie de Netflix "Los herederos de la tierra"

La sèrie de drama històric “Los herederos de la tierra”, rodada en part a Terrassa, s’ha estrenat aquest cap de setmana a Netflix. La plataforma audiovisual ha estat una de les productores de la sèrie, juntament amb Atresmedia i Televisió de Catalunya, en col·laboració amb Diagonal TV.

Per tal de recrear el context històric -basat en l’època tardomedieval- els productors de la sèrie van escollir la Seu d’Ègara, el majestuós complex religiós del segle V d’estil romànic de la nostra ciutat, com a escenari per alguns episodis. El rodatge a la Seu d’Ègara va tenir lloc el novembre del 2020, concretament a l’església de Sant Miquel, que es va convertir en una sinagoga mentre que l’església de Sant Pere va acabar transformada en un port medieval de Barcelona. A banda, la sèrie també es va rodar a altres localitats catalanes com Barcelona -ciutat que es situa com a escenari principal de la sèrie- Girona, Tortosa i Tarragona.

Basada en la novel·la homònima d’Idelfons Falcones, “Los herederos de la tierra” és la seqüela de “La catedral del mar”, novel·la èxit en vendes i convertida també en sèrie posteriorment. En aquesta ocasió, el set ens transporta a la a la Barcelona tardomedieval de l’any 1387 i narra la història d’Hugo Llor, un xicot de 12 anys que passa la major part del seu temps als carrers. El seu dia també transcorre a les drassanes i el seu somni és convertir-se en un constructor de vaixells artesà, encara que el seu destí és incert. La vida de l’Hug no és fàcil, és un noi molt solitari i la seva mare es veu obligada a allunyar-se’n, però compta amb el suport i la protecció d’un respectat ancià: Arnau Estanyol.

La sèrie compta amb vuit episodis i entre els actors i actrius que apareixen s’hi poden veure Yon González, Michelle Jenner, Elena Rivera, Rodolfo Sancho i el terrassenc Pere Arquillué.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top