Publicitat
Cultura i Espectacles

L’escriptora Annabel Arcos publica la seva primera novel·la de ficció

“Cuando florezcan los cerezos” està ubicada a llocs com Barcelona o Tamariu i té certa relació amb la cultura japonesa

L'escriptora terrassenca narra el viatge emocional de dues amigues / Nebridi Aróztegui

L’escriptora terrassenca Annabel Arcos ha publicat el seu tercer llibre. És la seva primera novel·la de ficció que arriba després de tres anys de treball exhaustiu mentre estudiava a l’Ateneu Barcelonès. Arcos parla d’una novel·la “fresca, fàcil de llegir” i emmarcada en l’estil de narrativa “Chick lit”. “Cuando florezcan los cerezos” s’ubica a llocs com Barcelona o Tamariu i el títol té relació, comenta “amb la cultura japonesa”. Després d’escriure “Cáncer: contigo puedo”, biografia novel·lada de l’any 2017, i “Mi querida amiga”, una guia d’acompanyament per a dones amb càncer de mama, de l’any 2019, l’escriptora egarenca assegura que, en aquest tercer treball, no hi ha cap petjada personal i és un llibre completament de ficció.

La història narra la història de dues amigues, en universos diferents, i que “de cop i volta, les seves vides es veuen transformades per circumstàncies alienes i han de prendre una decisió”. En aquesta obra, diu Arcos, els lectors acompanyaran a les dones en aquest viatge en el qual han de “créixer emocionalment i acceptar els canvis”. Llegint aquest llibre, creu l’escriptora, moltes dones se sentiran identificades perquè s’endinsa en l’univers. “No és una novel·la superficial i està molt treballada“, assegura.

“Cuando florezcan los cerezos” ja es pot adquirir en pre-venda fins al 9 de setembre, amb un descompte respecte al preu inicial, i amb un obsequi addicional. A les llibreries arribarà més tard, el 15 de setembre. La novel·la l’ha editat Baker St. Ediciones, una editorial independent establerta a Granada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top