Publicitat
Cultura i Espectacles

Triplet de presentacions literàries

Tessa Julià, Jordi Amat i Sònia Moll descobreixen obra nova

L'escriptora Tessa Julià

La ciutat té aquest dimecres un punt d’atenció literari perquè acull la presentació de noves obres: “Les cares del medalló”, de la terrassenca Tessa Julià; “Vèncer la por. Vida de Gabriel Ferrater,”, de Jordi Amat i “Faci’m oblidar el bosc”, de Sònia Moll. Julià presentarà la seva nova novel·la als Amics de les Arts, a les 19 hores, i Amat ho farà a l’Ateneu Terrassenc a la mateixa hora. Per la seva banda, Moll donarà a conèixer el seu poemari a la llibreria Synusia a les 19.30 hores.

“Les cares del medalló”, que comptarà a l’acte amb l’estudiós i crític literari Jaume Aulet, narra la història d’una noia, Sara, que en desmantellar el mas familiar de l’antic Poble de Sant Pere, descobreix que forma part d’una saga de dones que es remunta al segle I i que amaga uns tresors que desconeixia. Amb tot iniciarà un viatge per aprofundir en els seus orígens.

La poeta barcelonina Sònia Moll també ens farà viatjar però cap a la foscor. Presenta la crònica d’un viatge als inferns del dolor, la malaltia, els medicaments i les teràpies que, de sobte, han de conviure amb l’ésser humà. El llibre, nu i colpidor, arriba després set anys de silenci poètic.

Per la seva banda, Jordi Amat publica un assaig en homenatge al poeta Gabriel Ferrater, de qui es commemora el centenari del seu naixement i el 50è del seu traspàs. Amat ha escrit una biografia narrativa de qui considera una figura brillant, tant en la creació poètica com intel·lectual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top