Publicitat
Cultura i Espectacles

15 aspirants per ballar “Carmen”

Les audicions se celebren aquest dissabte a LaFACT

El ballet "Carmen" forma part de molts repertoris a tot el món

Un total de 15 ballarins masculins s’han inscrit a les audicions per representar “Carmen”, la primera producció de La Factoria Cultural (LaFACT) que s’estrenarà els dies 12 i 13 de novembre en el marc de la 39a temporada BBVA de Dansa. Les audicions tindran lloc el dissabte, des de les 10 hores fins a les 14 hores. De les mateixes s’han de triar 10 ballarins pel cos de ball, segons la convocatòria anunciada per LaFACT.

El ballet que es prepara per a la seva estrena és “Carmen suite”, d’Alberto Alonso i comptarà en els rols principals amb figures destacades com Giada Rossi (Compañía Nacional de Danza), en el paper de Carmen, una ballarina que encarna perfectament un personatge seductor i rebel; Sergio Bernal, elegant i imponent, en el paper de Don José, i Cristo Vivancos assumeix el paper del gran torero. La música serà interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica del Vallès amb direcció de Rubén Gimeno. Per dur a terme la producció, s’ha rebut el suport de Prelude Events.

L’obra d’Alberto Alonso va ser creada a petició de la gran diva Maya Plisetskaya i ella mateixa la va estrenar el 1967 a Moscou amb el Ballet de Bolxoi de la mateixa ciutat. El mateix any, una altra ballarina mítica, Alícia Alonso, estrenava el mateix rol de “Carmen” amb el Ballet Nacional de Cuba. El ballet que es presentarà té l’adaptació musical per Rodon Shchedrin.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
15 aspirants per ballar “Carmen”
To Top