Publicitat
Cultura i Espectacles

Comencen les projeccions del Festival Internacional de Cinema One Shot

El lliurament dels premis tindrà lloc el 25 de novembre al Coro Vell

Cartell promocional del festival de cinema

El Festival Internacional de Cinema One Shot, torna a Terrassa, del 22 al 25 de novembre, amb la projecció d’una vuitantena de curtmetratges rodats en un únic pla seqüència. El certamen compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Terrassa, ciutat del cinema per les Nacions Unides, acull un dels festivals internacionals més singulars del panorama audiovisual dedicat a produccions que expliquen una història d’almenys tres minuts de durada i en un sol pla, sense tallar o editar-ne la imatge.

La selecció oficial que enguany opta a concurs consta de 80 pel·lícules triades d’entre prop de 2.000 propostes rebudes de 110 països diferents. El teatre del Coro Vell de Terrassa acull les projeccions de dimarts fins a divendres, amb una sessió de cloenda que inclou les sis propostes que opten al Premi a la millor obra terrassenca, escollida per votació popular.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc aquest 25 de novembre, a les 20.30 hores, al mateix  Coro Vell. 

El festival està organitzat per la Societat Coro Vell, amb el suport de la Taula de l’Audiovisual de Terrassa, dins les activitats de Terrassa City of Film UNESCO.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Comencen les projeccions del Festival Internacional de Cinema One Shot
To Top