Publicitat
Cultura i Espectacles

La jazzista Alba Pujals evoca a Mompou

Lidera un concert al Cafè de l’Aula

La trombonista Alba Pujals

El quartet liderat per la trombonista Alba Pujals, de Terrassa, serà el protagonista del concert d’aquesta nit de dissabte al Cafè de l’Aula. L’Alba anirà acompanyada de Roger Mas, al piano, Giuseppe Campisi, al contraix i Andreu Pitarch, a la bateria.

La trombonista presentarà el seu projecte en el qual es podrà escoltar peces originals compostes a partir de la influència del compositor català Frederic Mompou, adaptant les seves lletres i melodies a les seves pròpies composicions. Alba Pujol aterra al Jazz Club del Cafè de l’Aula (també ho ha fet a la Nova Jazz Cava i en el marc del darrer festival internacional) després de la seva aventura a Nova York, on va actuar a llocs tan emblemàtics com Dizzy’ Club o Rose Theater.

Els músics que formen part del quartet també s’han format en ciutats com la mateixa Nova York, Amsterdam i Boston. El concert començarà a les 22.30 hores. La sala obre cap a les 21 hores i ofereix sopar. La trombonista terrassenca és considerada una de les joves promeses més destacades de l’escena del jazz i de la música moderna. Ha participat i participa en projectes com The Bop Collective, liderat per la saxofonista Irene Reig, Smack Dab Big Band, Lluc Casares Septet, The Penguins… Ha col·laborat amb bandes a Europa com The Gramophone Allstars o New Cool Collective.

L’Alba ha actuat en sales de jazz de tot el món com les citades de Nova York, així com al Bimhuis i North Sea Jazz Festival i Grachtenfestival, d’Holanda; al Palau de la Música i a l’Auditori de Barcelona i al Festival Jazz de Terrassa, entre altres. Així mateix, ha compartit escenari amb músics de gran trajectòria com Joshua Redman, Dick Oatts, Perico Sambeat, Carles Benavent, entre altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La jazzista Alba Pujals evoca a Mompou
To Top