Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami i Doctor Prats: el més escoltat en català a les ràdios durant el 2022

Pels singles “Supermercat” i “A poc a poc”, respectivament

Frame del videoclip "Supermercat" de Lildami

EL senzill Supermercat (Halley Records) del terrassenc Lildami ha estat la cançó en català que més van punxar les ràdios a Catalunya l’any 2022. Segons el rànquing que elabora l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Audiovisuals Catalans (APECAT) el raper també ocupa la segona posició en la classificació del conjunt de cançons de producció catalana radiades l’any passat amb independència de la llengua (ho encapçala ‘Here2play’ dels Stay Homas).

A més a més, els també terrassencs Doctor Prats triomfen amb A Poc a Poc (‘Pel cantó bo’, Musica Global), que apareix en ambdós rànquings: d’una banda com la segona cançó en català i de l’altra com la tercera producció catalana més punxada a les ràdios.

Supermercat va ser la cançó en català amb més presència a les ràdios catalanes i la segona d’un artista català, per darrere de ‘Here2play’. El rànquing constata l’èxit de Lildami, la cançó del qual també encapçala el rànquing dels videoclips en català més vistos a YouTube l’any passat.

Entre les deu cançons en català més radiades l’any passat hi ha també ‘Animals’ i ‘Diamants’, d’Els Catarres; ‘Queda’t així’, de Joan Dausà; ‘De lao’, de Sexenni; i ‘Digue’m’, de Roger Padrós, entre altres.

I entre les deu cançons d’artistes catalans amb independencia de la llengua que més es van escoltar la ràdio repeteixen molts: Lildami, Doctor Prats, Els Catarres , Joan Dausà, Sexenni i Roger Padrós. Al llistat s’hi suma un dels darrers temes que va publicar Jarabe de Palo abans de la mort de Pau Donés, “Eso que tu me das”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lildami i Doctor Prats: el més escoltat en català a les ràdios durant el 2022
To Top