Publicitat
Esports

Sort diversa per les seleccions espanyoles en els primers partits del campionat

Les seleccions espanyoles sots-18 de hockey han començat amb sort diversa el torneig VI Nacions que es disputa a la ciutat holandesa d’Eindhoven. Pel que fa a la selecció masculina de la categoria, la seva estrena es va saldar amb una victòria per 3 a 2 amb Alemanya. Espanya es va avançar amb un 2 a 0 (Oriol Serrahima i Manuel Rodríguez), però els alemanys van anivellar la balança. Lucas González-Pinto va establir el definitiu 3 a 2. En el segon partit, Espanya va empatar amb Anglaterra a dos gols. En aquest cas, els britànics van avançar-se per 0 a 2. La reacció espanyola va tenir conseqüències al marcador. Borja Lacalle va fer el 2 a 1 i Josep Cunill va establir l’empat definitiu. Espanya va tenir l’oportunitat de fer el tercer gol en un llançament de penal al pal.

Torneig femení
En la competició femenina, Espanya suma un punt després dels dos primers partits del campionat. La selecció espanyola es va estrenar amb un empat a dos gols contra Alemanya. El conjunt dirigit per Mar Feito va començar el partit de forma impecable, avançant-se al marcador amb un 2 a 0 que feia preveure un partit favorable als seus interessos. Elena Martínez va inaugurar el marcador en el minut 10 i Belén Valera va anotar el 2 a 0 en el 23. L’equip alemany va reaccionar i Felicia Wedermann va retallar diferències. En el minut 49 va arribar el gol de l’empat de Yani Zhong. Espanya va disposar d’un stroke per guanyar però no el va aprofitar. Espanya va jugar ahir el segu segon partit del torneig, enfrontant-se en aquesta oportunitat Anglaterra. La selecció no va poder sumar cap punt en aquesta oportunitat, encaixant una derrota per 3 a 0.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top