Publicitat
Esports

Una victòria i una derrota d’Espanya en els seus partits amb Escòcia

La selecció espanyola masculina de hockey va sumar una victòria i una derrota davant Escòcia en els dos partits amistosos celebrats a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas. En el primer encontre, Espanya va golejar els escocesos per 4 a 0. Diumenge, en canvi, els britànics es van imposar per 1 a 2. Aquests partits significaven la cloenda de la concentració que la selecció absoluta ha fet a Terrassa per començar la preparació de cara al proper Campionat d’Europa

En el primer partit, Espanya va dominar des del principi. Els locals no van aprofitar les seves oportunitats en el primer quart, però en el segon van trobar el camí a la porteria contrària. Álvaro Iglesias va fer el primer gol al minut 20 i Marc Boltó va ampliar la diferència en el 25. Pocs segons abans del descans, Pau Quemada va fer el 3 a 0 en un llençament de penal córner. El marcador no es va moure fins a tres minuts del final, quan Álvaro Iglesias va anotar el definitiu 4 a 0.

En el segon partit, en canvi, Espanya es va veure penalitzada per la seva manca d’encert. Cameron Golden va marcar el 0 a 1 al minut 24 i Pau Quemada va empatar en el 31. Espanya va jugar el tram final de partit sense porter i en una contra els escocesos van fer el segon gol del partit a dos minuts del final.

La selecció masculina d’Espanya es tornarà a concentrar a Terrassa per preparar el Campionat d’Europa del 28 de juliol al 6 d’agost.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top