Publicitat
Esports

Una cita amb els Històrics

El Terrassa FC disputa avui la primera fase del Torneig d’Històrics a Barcelona. És la segona participació del club egarenc en aquesta tradicional competició d’estiu que permet avaluar les opcions d’alguns dels principals conjunts del futbol català. L’equip dirigit per Xevi Molist tindrà com a rivals dos equips de la Tercera Divisió, Sants i Horta. En aquesta primera fase es juga una lligueta amb partits de 45 minuts. I el primer classificat obté la plaça per a les semifinals del dissabte vinent. La final està programada per diumenge. La competició es juga al camp del Martinenc, al Guinardó barceloní, i es pot seguir en directe pel canal televisiu d’Esport3.

El Terrassa obrirà el triangular a les 6 de la tarda mesurant les seves forces amb el Sants, un equip que l’any passat va aconseguir la permanència i que ha fet forces canvis a la plantilla. L’equip que perdi aquest partit jugarà a les 7 amb l’Horta. I el que guanyi tancarà a les 8 del vespre també amb l’Horta. Tant les semifinals com la final es jugaran ja a 90 minuts.

Després de la primera prova de la pretemporada que el Terrassa va jugar dissabte passat contra el filial de l’Espanyol, aquest Torneig d’Històrics servirà per continuar amb la posada a punt d’un equip farcit de novetats que segueix el seu procés d’adaptació a una nova idea. El tècnic del Terrassa, Xevi Molist, disposa de tota la seva plantilla, inclosos els jugadors a prova. Per tant, haurà de fer una selecció de cara als dos partits d’aquesta tarda. Molist té previst presentar dos equips diferents en aquest triangular per donar minuts al màxim de jugadors.

Una prova més
Encara que el torneig genera una notable expectació a tots els nivells, l’entrenador del Terrassa FC no vol afrontar aquesta prova amb exigència competitiva. "Són uns partits més de la pretemporada on l’important és acumular minuts i treball", explica. "Si ens classifiquem, perfecte. Perquè el que volem sempre és guanyar. Però el resultat no és el més important a hores d’ara."

Un dels atractius dels partits que jugarà el Terrassa aquesta tarda serà l’enfrontament que protagonitzarà amb l’Horta. L’equip egarenc ha fitxat tres jugadors procedents d’aquest club (Genís, Domi i Galeano), va estar interessat també en el seu entrenador, Nacho Castro, sense oblidar el passat a l’Horta de l’entrenador del Terrassa, que va acabar la seva etapa com a jugador en actiu al conjunt hortenc i també va començar la seva trajectòria a les banquetes.

Els partits

18.00 UE Sants – Terrassa FC

19.00 Horta – Perdedor Sants – TFC

20.00 Horta – guanyador Sants-TFC

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top