Publicitat
Esports

“Hem jugat per, com a mínim, no perdre”

Oliver Ballabriga, tècnic del conjunt egarenc, es va mostrar descontent amb el resultat final, ja que va considerar que el seu equip va merèixer, com a poc, l’empat. "Hem competit bé i crec que hem fet un partit, com a mínim, per no perdre. Per ocasions crec que ens hem merescut guanyar", va assegurar. L’entrenador del San Cristóbal, a més, va lamentar la jugada que va donar peu al gol local i va dir que "al joc aeri ells són poderosos i ens han marcat en una acció que ja feien l’any passat" i va afegir que "ens hem despistat en aquesta jugada però a la resta d’accions de pilota aturada, l’equip ha estat bé. És mèrit d’ells i s’ha de fer tot bé per marcar".

Ballabriga també va manifestar a la conclusió del matx que "ha estat un partit molt disputat i la sensació no és bona perquè no hem guanyat però si juguem com avui, de cada deu partits en guanyarem nou" i va apuntar que "la sensació és que podíem haver guanyat però guanya el que marca i, per tant, ells són justos vencedors".

De l’acció del penal fallat per Joel, a la represa, i que podria haver significat el gol de l’empat pel seu equip, el tècnic dels de Ca n’Anglada va declarar que "el partit s’ha decidit per detalls i nosaltres hem tingut la possibilitat d’empatar amb el penal i l’hem fallat". Ballabriga va comentar també que "tenim a jugadors molts compromesos, tant els joves com els més veterans, i em quedo amb la sensació de grup, com la passada temporada i crec que tots han fet un bon partit".

Cap mereixia perdre
Per la seva banda, l’entrenador del Cerdanyola, Toni Carrillo, va admetre que el resultat més just hauria estat un empat. "Ells, en moments del partit han estat més intensos que nosaltres i, per l’esforç dels dos equips, crec que cap dels dos mereixia perdre". El tècnic del conjunt local va dir que li havia agradat molt el San Cristóbal i va afegir que "m’identifico amb la seva manera de jugar". Carrillo va explicar que "no ens ha deixat jugar i ens ha exigit molt. Competitivament, han estat molt bé, i si ho fan així tot l’any, l’haurem de tenir en compte".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top