Publicitat
Esports

“Pel que hem fet, hem merescut la victòria”

Oliver Ballabriga, tècnic del conjunt parroquial, va manifestar al final del matx que "tinc bones sensacions pel joc del meu equip" i va recordar que "hem jugat contra l’Horta que, si té la pilota, et mata, i a la primera part, pràcticament, no han tingut ni una ocasió i no els hem deixat que triangulessin i els hi hem posat les coses difícils".

L’entrenador del San Cristóbal va assenyalar que "hem fet un bon partit i un bon treball però els empats et penalitzen i, pel partit que hem fet, ens queda un mal sabor de boca" i va afegir que "hem acabat amb deu i hem patit i ens podrien haver marcat el tercer, però al final hem sumat un punt". Ballabriga va dir que, per la situació del partit, el punt es podria donar per bo, però va insistir en el fet que "pels mèrits que hem fet, crec que ens hem merescut guanyar".

El tècnic de l’equip terrassenc va manifestar que "l’Horta té molt bons jugadors, ha fitxat una altra vegada molt bé i té un gran entrenador" i va apuntar que el conjunt barceloní "és un equip que juga molt bé i sempre és difícil guanyar-lo". Ballabriga va assegurar que l’Horta "aquest any farà un bon paper".

De l’arbitratge, l’entrenador local va comentar que "no val per res opinar, tot i que avui eren àrbitres joves que es poden equivocar però dialoguen i no et falten al respecte". Del penal, que va suposar l’empat a un a la primera meitat, va afirmar que "jo no l’he vist" i va afegir que "m’agradaria veure aquestes decisions a un Sant Andreu-L’Hospitalet".

Partit molt intens
Nacho Castro, per la seva banda, va declarar que "ha sigut un partit molt intens i molt atractiu per l’espectador i crec que hem fet un bon partit i hem competit bé, però la llàstima és que, quan el partit se’ns havia posat de cara i el San Cristóbal havia baixat una mica, una errada en la sortida de la pilota ha fet que els hi donés vida". El tècnic de l’Horta va apuntar que "a un camp tan complicat com aquest has de fer molt i no sempre podem marcar quatre gols" i va manifestar que "l’equip segueix amb la mateixa idea i marxo molt content".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top