Publicitat
Esports

Sarai Gascón torna del Japó amb tres ors

La nedadora terrassenca Sarai Gascón, ha obtingut un total de tres medalles d’or a l’Open de Yokohama que s’ha disputat aquests darrers dies en aquesta ciutat japonesa. Després de la seva brillant actuació al Campionat del Món, en el que va pujar quatre vegades al podi, Gascón va mantenir el bon nivell competitiu en aquest torneig de caràcter internacional.

Sarai Gascón va debutar en la prova dels 100 metres lliure, on va acabar en la primera posició del campionat amb un temps d’1’04"00. L’egarenca va ampliar el seu botí amb un segon triomf, en aquest cas amb el primer lloc als 100 papallona amb un registre de 1’10"40. La tercera medalla d’or va arribar en els 50 lliure, prova en la qual es va imposar amb una marca de 29"41. Espanya va estar representada per un equip formar per cinc esportistes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top