Publicitat
Esports

Espanya tanca la seva preparació empatant a dos gols a València davant de l’Argentina

La selecció espanyola masculina va tancar ahir la seva preparació de cara al Preolímpic que disputarà aquesta setmana a la ciutat de València davant de França. Els homes que prepara Fred Soyez van saber remuntar a Valància un 0 a 2 advers davant de la selecció argentina. Maico Casella va obrir el marcador d’stroke al primer quart, que va acabar amb una gran ocasió fallada pel terrassenc David Alegre. Ja al tercer quart, Nico Keenan, fill de l’exentrenador del Club Egara Patricio Keenan, es va encarregar de fer el 0 a 2. Els espanyols ho intentaven sense sort, però el terrassenc Pau Quemada va fer una fulgurant aparició als darrers sis minuts de l’amistós i va empatar a dos en sengles fuetades. Va retallar distàncies en transformar un penal-córner al minut 54 i a dos minuts pel final va establir l’empat a dos definitiu després d’un fort llançament.

El diumenge, triomf per 2 a 1
Les seleccions d’Espanya i l’Argentina es van enfrontar també el diumenge en el penúltim partit de preparació per als espanyols, que es van imposar per 2 gols a 1. David Alegre i Vicenç Ruiz van desaprofitar dues bones ocasions al primer quart, peró no va ser fins a la mitja hora que Pau Quemada va aprofitar un bon llençament de revés per situar l’1 a 0 a l’electrònic.

Al tercer quart, els de Germán Orozco van empatar amb un gol de Martín Ferreiro. Ja al darrer quart, els de Fred Soyez van anotar el gol del triomf. Va ser de nou Pau Quemada l’autor del 2 a 1 en rematar una jugada coral dels espanyols. El jugador del Club Egara ha estat l’autor dels quatre gols anotats per la selecció espanyola en aquests dos darrers partits amistosos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top