Publicitat
Esports

Un duel entre aspirants 

Terrassa FC i UA Horta protagonitzaran demà, a les cinc de la tarda, un dels duels més interessants que es poden veure actualment en el grup cinquè de la Tercera Divisió. No només per la situació dels dos equips a la classificació (l’Horta és tercer i el Terrassa quart, amb un punt de diferència entre els dos), sinó també per l’estil de futbol ofensiu que defensen els dos entrenadors i pel passat d’un grup notable de jugadors terrassistes en el passat recent de l’Horta. Cinc futbolistes egarencs i l’entrenador han defensat la samarreta blanc-i-negre dels hortencs en els darrers anys. A més, a la banqueta visitant seu Nacho Castro, el tècnic més desitjat pel consell d’administració del Terrassa FC en la darrera pretemporada.

"Un partit com aquest sempre és especial, sobretot pels jugadors que han arribat aquesta temporada des de l’Horta", admet l’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist. "Als Històrics, malgrat això, tots ells ja es van enfrontar l’Horta i el fet que no sigui el primer partit contra el seu exequip pot ser bo. Però es tracta de sortir tranquils, perquè no deixa de ser un partit més."

Passat i present
Molist ha dit en alguna oportunitat que els jugadors que competeixen contra el seu exequip acostumen a sortir més motivats. Però també diu que això no condicionarà la seva alineació. "És indiscutible que surten més motivats. Segur que quan va sortir el calendari, tots van mirar quan tocava jugar contra l’Horta. Però això no farà que prengui decisions en funció d’on han jugat en el passat." El tècnic terrassista afegeix que, per a ell, l’Horta és un club especial. Al Feliu i Codina es va retirar com a jugador i va començar la seva etapa com a entrenador. "Ja fa anys que sóc fora. Mantens el contacte amb molta gent i és maco jugar aquest partit. Però el que vull és guanyar els tres punts. I si ells, després, ho guanyen tot millor per l’estima que li tinc al president i al club." Molist recorda, també, que quan va deixar l’Horta per fitxar per l’Hospitalet, va ser ell qui va posar a la taula del president el nom de Nacho Castro com a substitut.

L’Horta va ser la gran revelació de la darrera temporada, accedint al "play off" després d’una trajectòria espectacular per a un equip que no apareixia en cap travessa de favorits. L’èxit va obrir les portes a un bon grapat de jugadors, entre ells els ara terrassistes Genís, Galeano i Domi. A més d’ells, Arranz i Jordi López també han jugat a l’Horta. Els canvis, però, no semblen haver penalitzat un equip que es manté en el grup de favorits. "Tots hem patit canvis. Nosaltres, per exemple, som un equip nou també", recorda Molist. "L’Horta manté la mateixa filosofia de joc i Nacho Castro ho fa molt bé, donant confiança a jugadors que igual en altres clubs no l’havien tingut."

L’Horta va caure a la primera jornada contra la Pobla de Mafumet, i després ha encadenat vuit partits sense perdre. És el segon màxim golejador del grup. "Hem d’estar preparats per un partit difícil, on a estones tindrem la pilota i on també ens arraconaran. Hem de ser contundents en les dues àrees, perquè fan molt bé el que saben fer."

Després de la derrota al camp del Santfeliuenc, l’entrenador del Terrassa vol mantenir la solidesa com a local. Cal recordar que el Terrassa ha guanyat els quatre partits que ha disputat a casa. "Hem de fer les coses molt bé per estar entre els quatre primers. Si algú es pensa que passarem per sobre dels rivals, s’equivoca. La Lliga serà llarga i difícil, és una cursa de fons".

Les dades

Possible alineació. Ortega, Lucas Viña, Pelegrín, Carlos, Prado, Galeano, Àlex Fernández, Kevin, Jaume, Arranz i Domi.

Àrbitre. Pau Serrat Susi.

Horari. Diumenge a les 5 de la tarda al Camp Olímpic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top