Publicitat
Esports

El Juan XXIII cau a casa contra un líder que no afluixa gens 

El Juan XXIII va perdre per 0 a 2 davant del líder del grup, el Castellar, en el primer partit amb el tècnic Martí Alavedra a la banqueta del conjunt terrassenc. Un gol dels visitants, al minut 12 de partit, ho va posar tot molt complicat per un Juan XXIII que ocupa la posició de cuer, amb només dos punts sumats fins ara. Tot i els intents dels egarencs per refer-se i canviar el signe del partit, el Castellar, que ha guanyat tots els partits disputats fins ara, va saber aguantar i, a la part final del matx, va poder sentenciar.

CF CS Juan XXIII, 0

Erik García, Gómez, Carlos López (Marc Gonzálvez, m. 87), Neila, Iván González (Aboubakr, m. 64), Ortega (Hita, m. 72), Quique, Hassen, Antonio (Jorge, m. 46), Iurii (Santi Ferrer, m. 46) i Contreras.

UE Castellar, 2

Andy García, Peñalver, Granados, Carlos Raya, Sergio Rodríguez, Marc Sánchez (Éric Martínez, m. 46), Carlos Alberto (Murillo, m. 46), Xavi Rodríguez (Repiso, m. 72), Estrada (David López, m. 56 (Leonardo, m. 80)), León i Carmona.

Àrbitre. Marc González Martínez. Targeta groga als locals Carlos López, Quique (2), Hassen, Gómez i Santi Ferrer i al visitant Granados.

Gols. 0-1, minut 12, Sergio Rodríguez; 0-2, minut 79, Repiso.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top