Publicitat
Esports

Primera victòria fora de casa per al Terrassa FC

Comença finalment a aixecar el vol l’equip femení del Terrassa FC, que va sumar al camp del Vic Riuprimer la seva segona victòria consecutiva, la tercera que ha aconseguit en les deu jornades que es porten disputades. Es tracta del primer triomf a domicili de les noies de Lluís Ros, que es van imposar per 1 gol a 2 al camp del Vic Riuprimer i s’han situat avant penúltimes amb nou punts. Estan encara en places de descens, però a un punt de sortir-ne.

A la primera part, el Terrassa FC va signar els seus millors moments de la temporada. Va dominar per complet el partit i va disposar d’ocasions per golejar. Rocío Serrano va estavellar una pilota al pal i Ainhoa Plaza va perdonar en una oportunitat claríssima. Al minut 31, Júlia Cerdán va situar el 0 a 1 al marcador. Quan quedaven tres minuts per arribar al descans, però, les vigatanes van empatar en aprofitar un rebot en la seva única arribada.

El joc es va igualar al segon temps, amb fases de domini altern. Mar Mazuecos va estavellar una altra pilota al pal, però al minut 90, Judit Domene va aprofitar una bona passada de Marta Campanales per fer l’1 a 2 de xut creuat.

Vic Riuprimer, 1

Pagespetit, Masegur, Busquets (Vila, minut 68), Jordà, Torradeflot, Lozano, Júlia Roca, Sala (Mireia Roca, minut 68), Portell (Coll, minut 57), Cardona i Arco (Marsó, minut 46).

Terrassa FC, 2

Houda, Campanales, Yael Domene, Lozano, Alexia Von Mosch Marta Alegre, minut 83), Serrano, Plaza, Mar Mazuecos, Marcet (Miriam Sánchez, minut 57), Cerdán (Caballero, minut 80) i Rodríguez (Judit Domene, minut 57).

Àrbitre. Sandra Márquez Redondo.

Gols. 0-1, m. 31, Júlia Cerdán; 1-1, m. 42, Núria Sala; 1-2, m. 90, Judit Domene.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top