Publicitat
Esports

A equilibrar la balança

El Terrassa FC juga demà, a dos quarts de cinc de la tarda, al camp del Peralada. Els egarencs volen confirmar en aquesta sortida la bona imatge mostrada en les dues darreres jornades, en què han empatat al camp de la Pobla de Mafumet i han guanyat al Camp Olímpic l’Igualada. Aquests quatre punts han vingut acompanyats d’una notable millora en el futbol practicat per l’equip de Xevi Molist, decidit ara a enfortir la seva candidatura al "play off" amb una millora dels resultats fora de casa. El Terrassa només ha obtingut una victòria com a visitant, una dada que contrasta amb la seva eficàcia a l’estadi, on ha guanyat els sis partits que ha disputat.

"Tenim un equip jove. I fora ha d’aprendre a competir millor. Segurament cal que siguem més pràctics, no cal jugar com ho fem a casa", diu sobre aquest escenari l’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist. "Els nostres rivals també han de proposar coses. No ens podem tornar bojos i fer regals que ens costen punts."

El Terrassa viatjarà amb la baixa per sanció de Galeano, un futbolista imprescindible per Molist. Recupera, en canvi, Pelegrín després de complir el seu partit de suspensió. Joel i Jordi López continuen de baixa pels seus problemes físics. El tècnic del Terrassa valora diferents opcions al centre del camp, malgrat que la de Manu és la que sembla partir amb més possibilitats. Molist ha valorat sempre de forma molt positiva el treball de Manu i podria visualitzar-ho donant-li un lloc a l’onze titular. Kevin seria l’altre possibilitat i, fins i tot, Pelegrín si deixa la seva plaça al centre de la defensa.

Pocs canvis
El retorn de Pelegrín també comportarà canvis a la defensa si, com és previsible, és alineat com a central. Molist podria traslladar Yayá al lateral dret perquè Pelegrín fes parella de centrals amb Carlos. El damnificat, en aquest cas, seria Èric Ruiz.

"Arribem en un bon moment a aquest partit", comenta Molist en relació amb les bones sensacions del Terrassa a les darreres jornades. "A la Pobla de Mafumet vam fer un pas endavant i ara ha de tenir continuïtat."

El Terrassa està classificat a la tercera plaça del grup cinquè de la Tercera Divisió, empatat a punts amb el segon (Granollers) i el quart (Pobla de Mafumet). Els egarencs es troben a cinc punts de distància del L’Hospitalet, l’actual líder. Només té una distància de dos punts en relació amb el cinquè, pel que qualsevol resultat negatiu podria penalitzar els egarencs deixant-los fora de les places de promoció.

El compromís, en tot cas, no es preveu senzill. El Peralada s’ha fet fort en les darreres jornades i actualment ocupa la desena plaça del campionat amb sis punts menys que el Terrassa. Un resultat positiu acostaria els gironins a la zona noble. En canvi, una victòria del Terrassa l’allunyaria de forma important.

"És un bon equip, que ningú ho dubti", diu l’entrenador del Terrassa en relació al Peralada. "Van mostrar dubtes al principi, però ara estan en un bon moment de forma. Compten amb jugadors de qualitat i saben a què juguen. Ho haurem de fer molt bé per sumar els tres punts."

El Peralada només va sumar un punt en els seus cinc primers partits de Lliga. Però en els vuit següents només ha sofert una derrota, amb un total de cinc victòries i dos empats.w

Les dades

Possible alineació. Ortega, Yayá, Carlos, Pelegrín, Lucas Viña, Àlex Fernández, Manu, Jaume, Coro, Kilian i Sergi Arranz.

Àrbitre. Marcos Fernández Quintero.

Horari. Diumenge, a les 16.30 hores, al camp municipal de Peralada.

Publicitat
To Top