Publicitat
Esports

Foc creuat per les pistes

La realització de dues activitats esportives a l’espai atlètic de Can Jofresa abans que es pugui començar a utilitzar la nova pista sintètica, ha aixecat una notable polèmica a les xarxes socials després de les crítiques expressades al respecte per la Unió Atlètica Terrassa, la principal entitat de l’atletisme local. El club egarenc ha mostrat la seva sorpresa i rebuig al respecte, una queixa que ha comptat amb un nombre elevat de suports de l’atletisme local i català. En concret, aquesta instal·lació esportiva serà escenari aquest cap de setmana de dos partits de rugbi dels equips del club Carboners de Terrassa el dissabte a la tarda i el diumenge al matí acollirà la presentació oficial dels equips formatius de la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa. Es tracta de dues activitats que ja es desenvolupen de forma habitual a Can Jofresa, escenari dels partits dels Carboners i també tradicionalment de la presentació del Jabac.

La UAT considera inadequada la realització dels actes en un moment en què encara no es pot utilitzar la nova pista, en la darrera fase de les obres d’instal·lació. El club va denunciar la situació al seu compte de twiter: "Ens arriba que la inauguració de la tan lluitada i desitjada nova pista d’atletisme, tindrà la seva inauguració amb un partit de rugbi i un acte de futbol, això ho trobem normal o és una innocentada?"

La resposta de l’ajuntament de Terrassa també s’ha conegut mitjançant les xarxes socials: "La pista d’atletisme s’inaugurarà quan estigui definitivament acabada amb una activitat d’atletisme. Mentrestant es fan activitats que no afecten el paviment de la pista, com partits oficials del Club de Rugbi o puntualment la presentació d’equips de la Unió de Futbol Base Jabac." Un missatge replicat posteriorment per la UAT. "Quan parleu que no afecten la pista, oblideu que la gespa forma part d’ella? No trepitjaran amb els tacs el tartan? I parlem de gespa per anomenar-la d’alguna manera." El club també s’ha referit al trasllat de la seva activitat a Rubí mentre han durat les obres en els darrers mesos. I diu que l’ajuntament no els ha ajudat.

Al debat públic s’ha afegit, des del seu compte de twiter, el mateix alcalde, Jordi Ballart. "Tal com ha comentat @ajterrassa, la inauguració de la pista es farà amb una cursa. A la zona polivalent es continuaran fent altres esports que són totalment compatibles amb l’activitat de la pista i el tartan quedarà protegit per un paviment especial que evitarà qualsevol dany." Un raonament que no ha agradat al club d’atletisme, que ha respost a aquest plantejament. "Zona polivalent? Ens pot explicar quina zona és aquesta dins duna pista d’atletisme? Si es refereix a la gespa… quan una institució destrossa una instal·lació d’ús públic, els premiem?? Gràcies!".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top