Publicitat
Esports

Cop d’autoritat d’un CN Terrassa molt fiable

S’acaba la primera volta. 13 partits, deu victòries i només tres derrotes. A més, ho fa amb les millors sensacions possibles. El CN Terrassa va signar contra el Sant Nicolau, segon classificat, el millor partit de la temporada. Davant un rival agressiu, molt elèctric i un punt imprevisible, els de Vicente Gómez van exhibir maduresa, intensitat i, sobretot, molt bàsquet.

Amb aquest triomf, els egarencs tanquen el primer tram de la temporada com a líders, amb dues victòries de marge respecte al segon classificat. D’aquests 13 primers partits, els del Pla del Bon Aire han jugat set partits a casa, comptant-los tots per victòries. Fiabilitat absoluta jugant com a locals.

Segona part brillant
El triomf va ser una obra lenta, magnífica i fruit del treball grupal, destacant en aquesta simfonia la feina d’Albert Tomás i l’actuació d’Agustín Morales. Entre els dos van donar ales a un Natació que va saber frenar el ritme frenètic dels visitants: 28 a 22 al final del primer quart. A partir d’aquí, els locals van assolir els primers avantatges, però el Sant Nicolau a base de ràpides accions, retallaven cada cop que els egarencs volien marxar.

Just abans del descans, dos triples de Morales van donar vuit punts de marge: 46-38.

Va ser al tercer quart quan Morales i Tomás van acabar de perfeccionar el seu partit. Dels 17 punts egarencs, 15 van portar la signatura dels dos, tot per arribar amb 13 punts de marge als últims 10 minuts.

I en aquests últims deu minuts es va veure la millor versió local. Un parcial de 26 a 11 va esbocinar per complet el partit, va deixar en res les intencions locals i a més va deixar en 28 punts el ‘basket average’ de cara a la segona volta. Un final de festa brillant per un CN Terrassa que, tot i anar amb peus de plom, està signant la millor temporada en molts anys.

La fitxa

CN TERRASSA, 89

Sociats (2), Morales (21), Fuentes (5), Jan Hagenaers (4) i Tomás (17), cinc inicial, Company (4), Fitó (17), Pol Hagenaers (5), Monterrubio (7), Martín (2), Gamundi (3) i Quesada (2).

CE SANT NICOLAU, 61

Rodríguez (12), Guillem Escudero (15), Adrià Escudero (6), Garrido (6) i Juan (11), cinc inicial, Navarro (8), Sardó (3), Eñeso, López, Costa i Romero.

Àrbitres. Soler i Martín.

Parcials. 28-22, 46-38, descans, 63-50, 89-61.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top