Publicitat
Esports

Espanya debuta amb una golejada a Malta

La selecció espanyola masculina de waterpolo va golejar Malta per 23 a 7 en el seu primer partit en el Campionat d’Europa que es disputa a Budapest. El conjunt espanyol va ser molt superior a un rival que només va oferir certa resistència en el primer quart. La selecció masculina compta amb la participació de dos jugadors egarencs, Álvaro Granados, del Barceloneta, i Bernat Sanahuja, del CN Terrassa. Granados va marcar tres gols en aquest partit inaugural, mentre que Sanahuja va anotar un.

L’equilibri només es va veure en el primer quart de l’encontre, que va finalitzar amb un resultat de 4 a 3. Espanya va veure com Malta li empatava en tres oportunitats de forma sorprenent. Al segon quart, el partit va entrar en una dinàmica més lògica i Espanya va signar un marcador de 6 a 2 per arribar al descans amb un 10 a 5 tranquil·litzador. A partir d’aquí, Espanya va sentenciar amb uns parcials de 7 a 0 i 6 a 2 en els dos darrers quarts de l’encontre.

El segon partit d’Espanya al campionat tindrà una major dificulta, ja que s’enfrontarà a un dels grans favorits, Hongria, que a més juga el torneig a casa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top