Publicitat
Esports

Una golejada ben previsible

La selecció espanyola femenina de waterpolo va golejar ahir Alemanya per un contundent marcador de 19 a 4 (4-2, 5-0, 5-1, 5-1) en el seu quart i penúltim partit de la primera fase del Campionat d’Europa que es disputa a Budapest. Espanya suma quatre victòries en quatre partits i ara es jugarà la primera plaça del grup amb els Països Baixos per tenir un encreuament més favorable als quarts de final. Demà diumenge es tancarà la primera fase amb un apassionant Espanya – Països Baixos que començarà a les quatre de la tarda. Totes dues seleccions tenen dotze punts, per bé que les neerlandeses són primeres gràcies a un millor "goal average" (+ 62 per +46 de les espanyoles). Per tant, si Espanya guanya demà serà primera de grup i s’enfrontarà al quart de l’altre grup, mentre que si perd o empata acabarà segona i tindrà com a rival el tercer del grup "A" a l’encreuament de quarts de final del proper dimarts.

Un altre duel sense història
El partit entre espanyoles i alemanyes va tenir molt poca història. Després d’un 4 a 2 en el primer quart, que va ser el més equilibrat, Espanya va sentenciar ràpidament amb un 5 a 0 en el segon que va deixar el marcador en un clar 9 a 2 al descans. Els dos darrers períodes no van tenir cap mena d’interès donada la gran superioritat que seguien demostrant les noies que entrena Miki Oca.

Sengles parcials de 5 a 1 en els dos darrers quarts van posar la cloenda a un partit extraordinàriament plàcid per a les espanyoles. El CN Terrassa compta amb tres jugadores en aquesta selecció: Bea Ortiz, que ahir va fer tres gols en quatre llançaments; Paula Leitón, que en va marcar dos també en els quatre tirs a porteria que va assajar; i Pili Peña, que no va poder participar de la golejada espanyola.

Després de golejar a França, Itàlia, Israel i Alemanya, les de Miki Oca tancaran avui la primera fase amb el millor rival del grup, uns Països Baixos que les exigiran molt més que els quatre rivals anteriors. L’objectiu és guanyar per tenir un bon encreuament a quarts de final el proper dimarts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top