Publicitat
Esports

Dani Olmo passa la revisió mèdica amb el Leipzig

El jugador terrassenc Dani Olmo va viatjar ahir a Leipzig per ultimar el seu fitxatge pel líder de la Bundesliga. Olmo s’ha desvinculat del Dinamo de Zagreb, club al qual va arribar amb 16 anys i amb qui ha protagonitzat l’operació de traspàs més important de la seva història. El davanter egarenc va viatjar acompanyat del seu pare i del seu germà, a més del seu representant, Juanma López. A Leipzig va passar la revisió mèdica a l’espera que els dos clubs facin l’anunci oficial del fitxatge i la presentació d’un dels futbolistes que més expectació ha despertat en el mercat d’hivern. Dani Olmo es converteix en un reforç de primer nivell per un RB Leipzig que vol aconseguir el primer títol de la seva història. De moment ocupa la primera posició de la classificació i disputarà els vuitens de final de la Champions League, en què s’enfrontarà al Tothenham.

El jugador terrassenc va estar molt a prop del Milà en el tram final de l’operació, però la projecció actual del Leipzig va ser decisiva en el desenllaç final. Dani Olmo sempre ha mostrat preferència pel futbol alemany. De fet, diferents equips d’aquest país han volgut fitxar-lo, però no han arribat a les exigències econòmiques del Dinamo de Zagreb. Al Leipzig, a més, Olmo trobarà un bon aparador per convèncer el seleccionador, Luis Enrique, per guanyar-se un lloc de cara a l’Eurocopa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top