Publicitat
Esports

Bones sensacions per a la selecció a l’Argentina 

La selecció espanyola femenina de hockey està mostrant bones sensacions en el seu stage a la localitat argentina de Mar del Plata, on va perdre el seu primer partit per 2 a 1 i va guanyar el segon per 0 gols a 3 davant del conjunt que dirigeix Carlos Retegui, que va deixar el combinat masculí per tal de centrar-se ara en el femení.

La igualtat va ser la tònica dominant de les espanyoles en el primer dels quatre partits que disputaran davant de l’Argentina, una de les potències mundials. El dia del debut de la davantera del CD Terrassa Júlia Strappato, Espanya va caure per 2 a 1 en un duel molt intens. Un penal-córner de Lola Riera als cinc minuts va significar l’únic gol de les espanyoles als cinc minuts de partit. Ja al tercer període, Agustina Albertario va empatar el partit, mentre que María Granatto va acabar fent el 2 a 1 que donava el triomf a les argentines.

Golejada espanyola
El duel de diumenge va ser ben diferent. Les espanyoles van oferir una versió molt millor i es van acabar imposant per 0 gols a 3. Alicia Magaz i Carola Salvatella van perdonar en les primeres aproximacions de les espanyoles. Al minut 17, però, Lucía Jiménez va obrir el marcador en batre Belén Succi. Dos minuts després, Bea Pérez va fer el 0 a 2. Pressionaven les argentines, però Begoña García va aprofitar una bona passada de Lola Riera per establir el 0 a 3 definitiu just abans de finalitzar el tercer quart. Les de Retegui van buscar la porteria de Mari Ángeles Ruiz, però el marcador ja no es va moure. Avui a les 23.30 (hora espanyola), ambdues seleccions disputaran el seu últim partit amistós.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top