Publicitat
Esports

Sessió de treball al Jabac amb un grup de tècnics nord-americans

Demà diumenge un grup de tècnics nord-americans visitaran les instal·lacions del Jabac a Can Jofresa per participar en un acte inscrit a les activitats que desenvolupen a Catalunya en motiu d’un viatge de coneixement esportiu. Aquesta activitat està a càrrec d’una empresa americana que organitza viatges a Europa per a persones relacionades amb el futbol als Estats Units. Aquest grup es troba actualment a Catalunya, on, per exemple, avui veuran partits dels equips formatius del Barça i de l’Espanyol. Al Jabac, demà, tindran la possibilitat de fer una trobada amb experts del futbol català, amb qui podran establir aquest contacte i on es parlarà de diferents aspectes de futbol.

Experts
En aquesta convocatòria, que començarà a les 3 de la tarda, participarà per part del Jabac Jordi Mota, que parlarà de l’escola del club egarenc d’on han sortit futbolistes coneguts en el futbol internacional com és el cas de Xavi Hernández, Sergio Busquets o Riqui Puig, entre molts altres. També està previst que participi Xavi Guilà, soci de l’empresa Talent Development Tech, que desenvolupa tecnologia per a la millora del rendiment. Xavi Guilà està al càrrec de l’àrea de consultoria en l’àmbit d’entrenament i alt rendiment. Aquesta empresa treballa amb els principals clubs de l’elit futbolística. També participarà el tècnic Jordi Vinyals, que en les seves darreres etapes ha treballat al futbol base del Barça i a la Xina i que també ha estat entrenador del Terrassa FC, i el técnic Dani Hernández, adscrit al futbol base de l’Espanyol i també del Jabac.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top