Publicitat
Esports

El Terrassa CC surt a escena

D’aquí a menys d’un mes, a principis de març, els equips del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club estrenaran la temporada 2020, que s’acabarà al mes de setembre. A banda de participar en tot el calendari català, els equips infantil, cadet, júnior i femení del club disputaràn diferents proves de la Copa d’Espanya de ciclisme, així com diferents clàssiques. L’entitat que presideix Ramon Tejedor disposa enguany de mig centenar de ciclistes. La joia de la corona serà l’equip júnior, que consta de disset ciclistes i està dirigit per l’exciclista professional Ramon Rota, que tindrà com a ajudant David Calmaestra. Els infantils (tretze) tindran com a entrenador Enric Vilanova, ajudat per Jordi Rueda. Nico Calmaestra s’encarregarà dels vuit cadets amb la col·laboració de Pau Vilanova. El club ha apostat enguany molt fort pel seu equip femení, que està integrat per catorze ciclistes de les categories cadet, júnior i sub-23. Carles Pradas i Enric Vilanova en seran els responsables.

Les instal·lacions de Movento Volkswagen al carrer Jiloca van acollir el passat cap de setmana l’acte oficial de presentació dels diferents equips i corredors del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club, que va estar encapçalat per Ramon Tejedor, president de l’entitat. L’encarregat de dirigir l’acte va ser el directiu Enric Vilanova. A banda dels corredors, els tècnics i els familiars, va prendre part en aquest acte el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana. Després dels parlaments de Tejedor i Vilaplana, els equips van anar desfilant davant dels assistents. L’acte va cloure amb una fotografia conjunta de tota l’entitat i d’un esmorzar on es van intercanviar opinions.

Ramon Tejedor, president d’un Terrassa Ciclisme Club que estrena enguany la cinquena temporada, va destacar el fet que cada vegada hi ha més ciclistes terrassencs als diferents equips i es va mostrar optimista en relació als èxits esportius que s’esperen per a aquest any. "El nostre equip estrella serà el júnior. Fem tota la Copa Catalana i les set proves de la Copa d’Espanya, a banda de cinc Voltes per etapes. Si l’any passat els cadets van ser els millors, crec que aquest any ho seran els júniors, sense oblidar les fèmines, que tenen molt de nivell".

Una curta llarga història
Tot i que sota la denominació de Terrassa Ciclisme Club s’han viscut només quatre temporades, Tejedor va voler retre un homenatge a tots els ciclistes, tècnics i directius que ha conegut des que l’any 1946 va començar en el món del ciclisme. "Em sento molt orgullós que en els 73 anys d’història de la PC Nicky’s haguem pogut treure 51 ciclistes professionals. Jo no ho veuré, però espero que del Terrassa Ciclisme Club en surtin molts més", explica.

Ramon Rota, director esportiu de l’equip júnior del conjunt terrassenc, és conscient que té un gran equip entre les mans. "Hi ha una mica més d’experiència que la temporada passada. Hi ha algun cadet que puja amb molta qualitat. Sortim amb molta il·lusió. Farem tot el calendari espanyol i participarem a les millors Voltes, com les de Pamplona o la de la Ribera del Duero".

Té clar Rota que l’objectiu és "la formació dels esportistes". I assegura que els resultats són només "el premi" per a final d’any. L’exprofessional de Kelme no descarta que en un futur proper el club pugui tenir un equip a la categoria sub-23 per poder "donar continuïtat als nois que no puguin sortir a d’altres equips", assegura.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top