Publicitat
Esports

Que la festa no s’aturi 

Publicitat

Després d’obtenir el diumenge passat al camp de l’Horta la primera victòria lluny de casa, el San Cristóbal vol donar continuïtat demà (12 del migdia), contra el Castelldefels, a la seva magnífica ratxa de resultats. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga encadena sis jornades consecutives sense perdre i ha guanyat els dos últims partits que ha disputat. Això li ha permès millorar la seva situació a la taula classificatòria, ja que ha allunyat l’Igualada i el Sants a quatre i cinc punts, respectivament, ha atrapat el Banyoles i s’ha acostat a un punt del Santfeliuenc.

"Ara estem en un bon moment. Però necessitem seguir guanyant partits", recorda Oliver Ballabriga en relació amb el present i el futur del seu equip. "Necessitàvem una ratxa com aquesta per acostar-nos als equips que teníem per dalt. Si no, els podíem perdre de vista i jugar-nos la permanència entre tres equips. Però no oblidem que si perdem aquesta setmana, ens podem trobar en la mateixa situació. Per tant, zero confiances."

El tècnic parroquial podrà comptar amb el defensa Óscar Sierra, lesionat en el camp de l’Horta però que s’ha recuperat de les seves molèsties. Júnior també tornarà segurament a la convocatòria després d’unes setmanes absent per lesió. Qui encara no podrà jugar és Mario Cantí.

El partit està situat, a més, en un punt del calendari important. Cal no oblidar que la setmana vinent el San Cristóbal no juga però sumarà tres punts, ja que s’hauria d’enfrontar al retirat Reus. "Tenim la possibilitat de sumar sis punts. Per tant, guanyar aquest diumenge seria fer un pas endavant molt important. Amb 31 punts podríem mirar al futur amb molt optimisme, sobre tot mirant d’on venim."

Un rival perillós
El Castelldefels de l’ex entrenador del Terrassa Miki Carrillo, arriba al compromís de demà en un moment positiu. Malgrat la seva derrota de la darrera jornada a casa amb el Peralada, venia de tres victòries i un empat. Amb aquest bagatge s’ha situat en una còmoda onzena posició.

"Per nosaltres cada partit és una final. I aquesta serà complicada", recorda l’entrenador del San Cristóbal. "Però tenim una gran oportunitat davant nostre que no volem deixar escapar." Ballabriga recorda que el Castelldefels "està en un molt bon moment i té jugadors de qualitat. Però nosaltres hem guanyat en confiança, ens sentim forts i sabem que som capaços de guanyar a qualsevol rival. És un partit clau per distanciar-nos dels rivals que tenim darrere."

L’entrenador del San Cristóbal admet que la tornada de Juanpi o el fitxatge de Tino Mendoza han donat més equilibri a l’equip. "Som els mateixos que fa poc. Però en les darreres jornades hem crescut en tots ens sentits. Dels moments dolents s’aprèn molt i nosaltres ho hem fet. Ara hi ha altres equips en dinàmica negativa i confiem que la nostra es mantingui en un bon moment durant el màxim temps possible".

Publicitat
To Top