Publicitat
Esports

L’Esportistahomenatja Xavi 

L’exjugador de futbol Xavi Hernández, rebrà un premi especial en la pròxima edició de la Nit de l’Esportista de Terrassa que tindrà lloc el 6 de març al Teatre Principal. L’organització del certamen vol distingir, d’aquesta manera, la carrera professional del futbolista més important de la història a la ciutat i guanyador en diferents oportunitats del premi al millor esportista de Terrassa. Xavi es va retirar l’any passat i ha començat la seva trajectòria com a entrenador al conjunt de l’Al Sadd de Qatar. Aquest reconeixement només es dóna en casos especials i ha premiat les trajectòries d’alguns dels esportistes locals més destacats de la història.

Aquesta serà una de les novetats de l’edició número 45 de la gala, organitzada per l’Ajuntament i Diari de Terrassa. La cerimònia va ser presentada ahir a la Casa Museu Alegre de Sagrera, en un acte conduït pel periodista de la Ràdio Municipal Miki Romagosa i en el que van participar els promotors del certamen i representants de les empreses patrocinadores.

Premis especials
Un total de 73 candidatures opten als 14 premis que es lliuraran en la festa del dia 6 de març, que presentarà la periodista Coral Andrés i que comptarà amb l’actuació de l’humorista David Amor. Entre les novetats d’enguany, cal remarcar que l’empresa Cirsa dotarà amb una quantitat de mil euros al guanyador en l’apartat d’organització d’esdeveniments solidaris o d’integració social. “És una forma de donar un sentit més profund al nostre patrocini”, va destacar la cap de comunicació del grup empresarial, Georgina Teixidó.

També hi haurà una aportació extra en el premi al millor esportista Màster. Toyota Orient Cars, que s’ha integrat en el grup de patrocinadors principals, cedirà un cotxe híbrid durant un cap de setmana al guanyador o guanyadora. “Des de l’empresa compartim amb l’esport valors com el treball en equip, la constància i la superació. I també tenim un compromís social amb la ciutat”, va manifestar Eric Lafita, representant de Toyota Orient Cars.

Parc Vallès, per la seva banda, patrocina el premi en l’apartat d’esport adaptat per a discapacitats psíquics. “L’esport és integrador i el parc també ho és”, va dir la gerent de Parc Vallès, Núria Gàndara. “I Parc Vallès té una vinculació molt estreta amb l’esport.”

El regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, va recordar que el propòsit de la Nit de l’Esportista és “homenatjar l’esport terrassenc i els seus protagonistes”. Moreno va afegir que aquesta festa de l’esport local és “un acte molt especial” i va voler valorar el paper de tots els finalistes. “El fet de ser finalista s’ha de considerar com a un premi.”

Compromís
Raúl Sanz, director general de Diari de Terrassa, va destacar el paper que el mitjà ha jugat en la promoció de l’esport i d’aquest premi. “El nostre compromís amb l’esport ha estat sempre molt important. I aquest premi és una de les accions més importants que fem. Diari de Terrassa és un dels membres fundadors de l’Esportista, un certamen amb el qual es destaca la gran activitat esportiva de la ciutat. Terrassa ha fet seu aquest premi i des del Diari de Terrassa entenem que això és una aportació que fem al món de l’esport.”

L’acte va servir també per destacar el paper dels patrocinadors: Parc Vallès, Cirsa, Consorci Sanitari de Terrassa, Toyota Orient Cars, Valldor7, Circutor i Kern Pharma. El doctor Alfredo García, director gerent del Consorci Sanitari, va destacar el paper que juga l’esport en la seva entitat. “Defensem un estil de vida saludable. I en aquest sentit l’activitat física és un element fonamental. Nosaltres utilitzem l’esport com a eina terapèutica i estem estretament lligats al món de l’esport com a centre mèdic del CAR de Sant Cugat”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top