Publicitat
Esports

Benvinguts a les semifinals

La Copa és l’escenari on els aspirants a destronar algun dia el Barceloneta dipositen els seus somnis de sorprendre, en algun mal dia dels mariners, el gran dominador del waterpolo espanyol. A un partit qualsevol somni està permès, encara que les victòries del Barceloneta es repeteixen any rere any, sigui a la Lliga, sigui a la Copa. El CN Terrassa ha posat de nou en aquest torneig esperances de protagonisme, sobre tot aquest any que no es trobaria el Barceloneta fins a la final. El camí no és senzill, però ahir va començar de la millor forma possible, deixant fora del torneig el Mataró. A la segona semifinal de demà, el Terrassa s’enfrontarà al Sabadell, que es va desfer per penals del Barcelona. La primera la jugaran Barceloneta i Sant Andreu.

En un torneig en què es juga sense xarxa de seguretat i on les errades no estan permeses, el CN Terrassa, musculat en tots els sentits per la seva impecable trajectòria a Europa, va oferir una imatge irregular però madura per afrontar un escenari gens còmode. L’equip de Dídac Cobacho va arrencar amb un joc sòlid que va situar un 2 a 0 al marcador d’inici, amb dos gols d’Alberto Barroso. Els egarencs es mostraven segurs en atac, mentre que el Mataró gastava els seus primers cinc atacs sense recompensa. Els del Maresme van equilibrar el marcador aviat, però la maduresa del Terrassa li va permetre recuperar l’avantatge de dos en el darrer minut, amb un gol de Bernat Sanahuja a 52 segons del final del període i un altre d’Òscar Aguilar a tres.

A l’inici del segon quart, el CN Terrassa va situar els tres gols de renda al marcador, amb el 5 a 2 a càrrec de Víctor Gutiérrez. El partit va entrar en una fase irregular. El Mataró va signar un parcial de 0 a 2 per situar-se a un gol. I el CN Terrassa va replicar amb el mateix guarisme. Els egarencs van arribar al descans amb un 8 a 5 favorable que els donava moltes esperances.

Un canvi sobtat
El partit va canviar de forma sobtada. Els maresmencs van signar un 0 a 3 per empatar a 8 i traspassar la pressió. Barroso va trencar la dinàmica, però el Mataró va remuntar. A 31 segons per tancar el tercer quart, Alegre va empatar a 10. En aquest punt el CN Terrassa es va mostrar madur en molts sentits, mostrant les virtuts que ha guanyat en el seu recorregut europeu. Els egarencs van recuperar la iniciativa a l’electrònic amb un gol de Víctor Gutiérrez, magnífic a la boia. A 2.48 del final, un fantàstic xut de Bernat Sanahuja va significar el 12 a 10. El Mataró va tornar a reduir distàncies, Però un excel·lent Víctor Alegre va anotar, de penal, el 13 a 11 assumint la responsabilitat en un moment clau. El Mataró no es va rendir. Va fer el 13 a 12 i va tenir un atac per empatar que el CN Terrassa va defensar amb encert.

La fitxa

CN TERRASSA, 13

Iñaki Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón, Óscar Aguilar, (1), Prieto (1), Barroso (4), Pericas, Alegre (3), Gutiérrez (2), Rodríguez, Chico i Segura.

CN MATARÓ, 12

Lloret, Veich (1), Vera, Corbalán (2), Fernández (1), Mínguez (1), Bertrán (1), Daura, Codina (1), Casabella, De Freitas (3), Yáñez (2) i Pannon.

Àrbitres. Àlex Ortega i Pau Segurana.

Parcials. 4-2, 4-3, descans, 2-5, 3-2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top